Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jupanii Brasovului Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8697
Jupanii Brasovului Duque Stars
LIONS1 Tactiek PUNTA DE FLECHA
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Midas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Rooij is nu in balbezit. Guijarro begaat een overtreding. de Rooij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Midas wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 1:0

7e minuut.
Lund Eriksen kopt de bal weg. Pochwała rent richting de bal. Amantegui verovert de bal door een tackle van achteren. Amantegui passt de bal zonder na te denken. Paricio rent richting de bal. Paal! Gotor rent richting de bal. Gotor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 1:1

20e minuut.
Lund Eriksen probeert naar een medespeler te passen. Amantegui met een sublieme pass. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ... Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

34e minuut.
Daar is Zenekorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trąbaczewski onderschept slim de pass. Trąbaczewski speelt de bal door. de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij haalt uit met een fantastische trap. Urzaiz Aranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:1

41e minuut.
Guijarro is nu in balbezit. Guijarro geeft een hoge lob. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor draait met de bal, schiet en ... Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 51%, Duque Stars 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:2

48e minuut.
Maier onderschept slim de pass. Lund Eriksen onderschept slim de pass. Lund Eriksen passt de bal zonder na te denken. Daar is Paricio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paricio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lund Eriksen rent richting de bal. Amantegui rent richting de bal. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ... Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:3

64e minuut.
Codina Rodríguez is nu in balbezit. Codina Rodríguez geeft een hoge lob. Lund Eriksen met een sublieme pass. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Filipovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guijarro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor schiet op doel. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:4

67e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trąbaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welcker rent richting de bal. Welcker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guijarro is nu in balbezit. Guijarro met een sublieme pass. Gotor rent richting de bal. Gotor schiet op doel. Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:5

74e minuut.
Louzao bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas rent richting de bal. Midas probeert naar een medespeler te passen. de Rooij rent richting de bal. de Rooij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zenekorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenekorta geeft een lange en hoge pass. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 41%, Duque Stars 59%.
Jupanii Brasovului - Duque Stars 2:6