Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Ks Victoria miały
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8367
Ks Victoria Miały Milan Club Polonia
Viktoria Tactiek masz wjeb
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Klungelig pakt Nabi de bal. Bolsonaro geeft een hoge lob. Mogyórosi rent richting de bal. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mogyórosi onderschept slim de pass. Mogyórosi speelt de bal door. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:1

22e minuut.
Mogyórosi kopt de bal weg. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:2

25e minuut.
Valenari met een sublieme pass. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft de bal voor. Ryckeghem kopt de bal weg. Wideradzki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan passt de bal in één keer door. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus draait met de bal, schiet en ... Cymański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:3

38e minuut.
Yunus passt de bal in één keer door. Rørbæk is nu in balbezit. Rørbæk met een sublieme pass. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan geeft de bal voor. Mogyórosi kopt de bal weg. Yunus heeft problemen om de bal te vangen. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:4

44e minuut.
Valenari rent richting de bal. Valenari passt de bal met de wreef. Bolsonaro geeft de bal voor. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mogyórosi is nu in balbezit. Cymański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 63%, Milan Club Polonia 37%.
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:5

54e minuut.
Petrinec onderschept slim de pass. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro speelt de bal door. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Cymański bokst de bal weg. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Yunus onderschept slim de pass. Yunus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrinec rent richting de bal. Yunus onderschept slim de pass. Yunus schiet op doel. Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:6

58e minuut.
Klepacki geeft een lange en hoge pass. Yunus rent richting de bal. Koszora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yunus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yunus kan niet meer verder spelen. Vozár komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klepacki rent richting de bal. Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Rørbæk speelt de bal door. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Cymański bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Mogyórosi passt de bal in één keer door. Vozár met een sublieme pass. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan draait met de bal, schiet en ... Cymański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Koszora geeft een hoge lob. Schätzle kopt de bal weg. Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Rørbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørbæk passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vozár passt de bal in één keer door. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toom onderschept slim de pass. Mogyórosi verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Cymański bokst de bal weg.

79e minuut.
Rørbæk rent richting de bal. Rørbæk probeert naar een medespeler te passen. Bolsonaro met een sublieme pass. Vozár is nu in balbezit. Vozár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Valenari geeft een lange en hoge pass. Schätzle is nu in balbezit. Schätzle geeft een hoge lob. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi schiet op doel. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro geeft de bal voor. Valenari met een sublieme pass. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 69%, Milan Club Polonia 31%.
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 0:6