Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragões Invenciveis FC WALLACHIA
PPPPP Tactiek univ
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
average Verdedigen formidable


1e minuut.
Fariseu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Briosa bokst de bal weg. Cicchese probeert de bal met de borst te controleren. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Briosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni geeft de bal voor. Vujanović kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma passt de bal met de wreef. Vujanović rent richting de bal. Vujanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:1

12e minuut.
Egger geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Soumar is nu in balbezit. Soumar geeft een lange en hoge pass. Daar is Areni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areni geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Briosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cicchese probeert naar een medespeler te passen. Soumar probeert de bal aan de voet te houden. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Briosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:2

19e minuut.
Areni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Soumar de bal onder controle te krijgen. Roma kopt de bal weg. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:3

20e minuut.
Sikorski geeft een hoge lob. Mungov geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Briosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:4

23e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni met een sublieme pass. Vujanović is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:5

24e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner geeft een lange en hoge pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Briosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni passt de bal zonder na te denken. Dugonics geeft de bal voor. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Briosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mungov passt de bal in één keer door. Cicchese rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma haalt uit met een fantastische trap. Briosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:6

32e minuut.
Botica is nu in balbezit. Areni verovert de bal door een tackle van achteren. Areni passt de bal in één keer door. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Egger passt de bal zonder na te denken. Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal met de wreef. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Briosa probeert wanhopig de bal te grijpen. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:7

37e minuut.
Areni speelt de bal door. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Dugonics speelt de bal door. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:8

40e minuut.
Carinha probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Mungov geeft een lange en hoge pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Briosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragões Invenciveis FC 62%, WALLACHIA 38%.
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:9

46e minuut.
Lord komt het veld opgelopen. Pllana komt het veld opgelopen. Kupisz komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Weissinger rent richting de bal. Weissinger passt de bal in één keer door. Dugonics speelt de bal door. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:10

48e minuut.
Hall passt de bal in één keer door. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger met een sublieme pass. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Briosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Mungov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungov geeft een lange en hoge pass. Lord kopt de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:11

53e minuut.
Lord rent richting de bal. Weissinger met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Briosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:12

59e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:13

62e minuut.
Mungov is nu in balbezit. Mungov probeert naar een medespeler te passen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Briosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:14

69e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma passt de bal met de wreef. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... Briosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:15

74e minuut.
Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Briosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dugonics passt de bal zonder na te denken. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:16

76e minuut.
Farilhao speelt de bal door. Bracamonte heeft problemen om de bal te vangen. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dugonics speelt de bal door. Lord is nu in balbezit. Lord met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:17

87e minuut.
Soumar kan de bal niet met de borst controleren. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger geeft een hoge lob. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:18

90e minuut.
Pllana onderschept slim de pass. Pllana geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Briosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragões Invenciveis FC 72%, WALLACHIA 28%.
Dragões Invenciveis FC - WALLACHIA 0:19