Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Umbra Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1024
Umbra Team Tuonpuoleiset
Good(5-4-1) Tactiek Testaamista
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 35.6
good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Corrielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədli rent richting de bal. Əhmədli geeft de bal voor. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Danić passt de bal met de wreef. Seebach rent richting de bal. Seebach speelt de bal door. Siikasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikasalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cester onderschept slim de pass. Cester geeft de bal voor. Daar is Šalaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa draait met de bal, schiet en ... Viherketo bokst de bal weg.

41e minuut.
Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrielli is nu in balbezit. Corrielli passt de bal in één keer door. Giemsa rent richting de bal. Giemsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Paloaho passt de bal in één keer door. Siikasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikasalo passt de bal met de wreef. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sfetsas geeft een lange en hoge pass. Dragić heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa rent richting de bal. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Viherketo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - Tuonpuoleiset 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umbra Team 45%, Tuonpuoleiset 55%.
Umbra Team - Tuonpuoleiset 1:0

53e minuut.
Jentzsch rent richting de bal. Boragno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jentzsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jentzsch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Daal is nu in balbezit. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Giemsa onderschept slim de pass. Giemsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester verovert de bal door een tackle van achteren. Cester met een sublieme pass. van Daal rent richting de bal. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Buzea kopt de bal weg. Cester probeert de bal aan de voet te houden. Danić speelt de bal door. Siikasalo is nu in balbezit. Siikasalo schiet op doel. Zartov bokst de bal weg.

63e minuut.
Zartov trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Giemsa de bal. Danić is nu in balbezit. Giemsa verovert de bal door een tackle van achteren. Giemsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Cester rent richting de bal. Cester passt de bal in één keer door. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siikasalo kopt de bal weg. Missał heeft problemen om de bal te vangen. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloaho is nu in balbezit. Paloaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Corrielli passt de bal in één keer door. Cester is nu in balbezit. Cester met een sublieme pass. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umbra Team 46%, Tuonpuoleiset 54%.
Umbra Team - Tuonpuoleiset 1:0