Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2219
Gretese Turris Libyssonis
amichevole Tactiek 2vs2
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 40.5
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Chalmers is nu in balbezit. Chalmers geeft een hoge lob. Pasi is nu in balbezit. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bussemi met een sublieme pass. Daar is Grazzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grazzani probeert naar een medespeler te passen. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Amadio passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasi met een snelle inworp. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 0:1

10e minuut.
Figone is nu in balbezit. Figone probeert naar een medespeler te passen. Pasi rent richting de bal. Amadio onderschept slim de pass. Amadio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gretese - Turris Libyssonis 1:1

15e minuut.
Lasalandra rent richting de bal. Lasalandra geeft een hoge lob. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rådigh met een sublieme pass. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio draait met de bal, schiet en ... Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pasi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 2:1

28e minuut.
Angelo rent richting de bal. Angelo geeft de bal voor. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 3:1

30e minuut.
Inworp. Amadio met de inworp. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Amadio geeft een hoge lob. Dionigi rent richting de bal. Dionigi geeft een lange en hoge pass. Amadio is nu in balbezit. Amadio draait met de bal, schiet en ... Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio onderschept slim de pass. Amadio schiet op doel. Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jackson met een harde bal richting middenveld. Caiazza kopt de bal weg. Pasi rent richting de bal. Amadio onderschept slim de pass. Amadio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 50%, Turris Libyssonis 50%.
Gretese - Turris Libyssonis 3:1

50e minuut.
Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk passt de bal in één keer door. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 3:2

53e minuut.
Amadio speelt de bal door. Daar is Giejsztorewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giejsztorewicz probeert naar een medespeler te passen. Amadio is nu in balbezit. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackson met een sublieme pass. Caiazza is nu in balbezit. Bussemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza onderschept slim de pass. Caiazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Amadio met een sublieme pass. Grazzani rent richting de bal. Grazzani met een sublieme pass. Amadio is nu in balbezit. Amadio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bussemi is nu in balbezit. Bussemi probeert naar een medespeler te passen. Caiazza controleert de bal met de borst. Caiazza schiet op doel. Rådigh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza draait met de bal, schiet en ... Rådigh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Caiazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rådigh probeert naar een medespeler te passen. Amadio kopt de bal weg. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rådigh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Giejsztorewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Jackson met een harde bal richting middenveld. Amadio rent richting de bal. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 4:2

71e minuut.
Pasi is nu in balbezit. Pasi passt de bal in één keer door. Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pasi rent richting de bal. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone passt de bal zonder na te denken. Amadio rent richting de bal. Amadio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz passt de bal met de wreef. Pasi is nu in balbezit. Amadio onderschept slim de pass. Amadio schiet op doel. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackson speelt de bal door. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza schiet op doel. Rådigh bokst de bal weg. Rådigh speelt de bal door. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 5:2

89e minuut.
Zen geeft een lange en hoge pass. Pasi rent richting de bal. Pasi met een sublieme pass. Daar is Caiazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 63%, Turris Libyssonis 37%.
Gretese - Turris Libyssonis 5:2