Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NGHIA PHAT Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 157
NGHIA PHAT MILKTEAHK
Tacs433 Tactiek 442TA
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Tấn onderschept slim de pass. Trọng Tấn geeft de bal voor. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương geeft een lange en hoge pass. Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực haalt uit met een fantastische trap. Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anh Tùng trapt de bal weg. Ayala kopt de bal weg. Chính Trực rent richting de bal. Chính Trực draait met de bal, schiet en ... Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - MILKTEAHK 1:0

37e minuut.
Bolesta met de inworp. Savona bereikt de bal nog maar net als eerste. Savona probeert naar een medespeler te passen. Chính Trực is nu in balbezit. Chính Trực schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NGHIA PHAT 40%, MILKTEAHK 60%.
NGHIA PHAT - MILKTEAHK 1:0

46e minuut.
Cường probeert naar een medespeler te passen. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương begaat een overtreding. Quang Dương krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương is nu in balbezit. Quang Dương passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ayala de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolesta met een snelle inworp. Szmek rent richting de bal. Chính Trực rent richting de bal. Chính Trực haalt uit met een fantastische trap. Lân bokst de bal weg. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - MILKTEAHK 2:0

65e minuut.
Kiên Cường geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolesta met een snelle inworp. Szmek is nu in balbezit. Szmek speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Quang Dương met de inworp. Bùi Anh kan de bal niet met de borst controleren. Bùi Anh probeert naar een medespeler te passen. Chính Trực is nu in balbezit. Chính Trực haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - MILKTEAHK 3:0

83e minuut.
Guinet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Lân bokst de bal weg. Chính Trực springt en kopt de bal. Lân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bùi Định is nu in balbezit. Bùi Định speelt de bal door. Szmek rent richting de bal. Szmek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NGHIA PHAT 23%, MILKTEAHK 77%.
NGHIA PHAT - MILKTEAHK 3:0