Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC RaulRamon Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8264
FC RaulRamon F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
florin2 Tactiek Balanced
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Simion onderschept slim de pass. Simion geeft een hoge lob. Inworp. Kánoší zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanganu geeft een hoge lob. Păcălici bokst de bal weg. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:0

11e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Johannson passt de bal met de wreef. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda probeert naar een medespeler te passen. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Carabaş passt de bal in één keer door. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz met een sublieme pass. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel. Szymczycha bokst de bal weg.

17e minuut.
Sierant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buia is nu in balbezit. Buia passt de bal zonder na te denken. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson met een sublieme pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... Păcălici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 2:0

42e minuut.
Spiridonov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buia de bal. Buia passt de bal zonder na te denken. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Szymczycha bokst de bal weg.

43e minuut.
Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu rent richting de bal. Magowski onderschept slim de pass. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Păcălici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 59%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 41%.
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 2:0

49e minuut.
Buia kopt de bal weg. Johannson rent richting de bal. Johannson passt de bal zonder na te denken. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Lankiewicz speelt de bal door. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Spiridonov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiutka komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dymanowski onderschept slim de pass. Dymanowski geeft een lange en hoge pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap. Păcălici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 3:0

65e minuut.
Johannson probeert naar een medespeler te passen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff probeert naar een medespeler te passen. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 4:0

70e minuut.
Onda heeft problemen om de bal te vangen. Johannson rent richting de bal. Johannson passt de bal zonder na te denken. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 5:0

72e minuut.
Lankiewicz rent richting de bal. Lankiewicz passt de bal zonder na te denken. Dymanowski met een sublieme pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Szymczycha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dymanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymanowski geeft een lange en hoge pass. Magowski geeft een hoge lob. Carabaş krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczycha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hanganu geeft een lange en hoge pass. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Hanganu kopt de bal weg. Magowski geeft een lange en hoge pass. Carabaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 50%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 50%.
FC RaulRamon - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 5:1