Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: towns ultras Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 887
towns ultras Ejército Rojo Soviético FC
442 Tactiek Nueva
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 30.3
good Schieten good
good Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Alves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smart is nu in balbezit. Smart passt de bal in één keer door. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Radu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Russo met een harde bal richting middenveld. Zeron kopt de bal weg. Sung-Gui is nu in balbezit. Mika is nu in balbezit. Mika schiet op doel. Paal! Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel. Russo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Ejército Rojo Soviético FC 0:1

21e minuut.
Madureira geeft een hoge lob. Zeron rent richting de bal. Lokaj heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Kelbauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kelbauskas speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Foden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu met een sublieme pass. Kelbauskas is nu in balbezit. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel. Foden bokst de bal weg.

44e minuut.
De la Rosa speelt de bal door. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira met een sublieme pass. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 34%, Ejército Rojo Soviético FC 66%.
towns ultras - Ejército Rojo Soviético FC 0:1

46e minuut.
Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas rent richting de bal. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Ejército Rojo Soviético FC 0:2

53e minuut.
Foden met een harde bal richting middenveld. Smart met een sublieme pass. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek geeft een lange en hoge pass. Filantropol maakt een snoekduik en kopt de bal. Foden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa met een sublieme pass. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Lokaj probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Ejército Rojo Soviético FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 46%, Ejército Rojo Soviético FC 54%.
towns ultras - Ejército Rojo Soviético FC 0:3