Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Deportivo py Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9166
Deportivo py FC Elävä Elämä
SO Dru Def+1 Tactiek prässi
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 28
formidable Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 1:0

2e minuut.
Coney is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syvänne. Coney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yazıcıoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 2:0

4e minuut.
Coney probeert naar een medespeler te passen. Maes heeft problemen om de bal te vangen. Maes geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Saukkola verovert de bal door een tackle van achteren. Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Maes speelt de bal door. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ciubotaru passt de bal met de wreef. Maes is nu in balbezit. Maes geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 3:0

12e minuut.
Flechia passt de bal in één keer door. Siikaranta rent richting de bal. Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 4:0

16e minuut.
Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes passt de bal zonder na te denken. Coney met een sublieme pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Tikkala de bal. Hirayama is nu in balbezit. Hirayama geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pyhälammi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 5:0

18e minuut.
Syvänne passt de bal met de wreef. Lammio probeert naar een medespeler te passen. Hirayama speelt de bal door. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yazıcıoğlu is nu in balbezit. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Topparinen de bal onder controle te krijgen. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Kirt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Maes is nu in balbezit. Lammio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes onderschept slim de pass. Maes geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru springt en kopt de bal. Kirt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 6:0

24e minuut.
Coney passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maes de bal. Maes speelt de bal door. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Kirt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 7:0

27e minuut.
Maes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney geeft de bal voor. Ciubotaru springt en kopt de bal. Kirt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 8:0

29e minuut.
Hirayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirayama geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciubotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 9:0

32e minuut.
Hirayama is nu in balbezit. Hirayama passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciubotaru de bal. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Kirt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 10:0

35e minuut.
Daar is Hirayama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirayama probeert naar een medespeler te passen. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Kirt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 11:0

38e minuut.
Maes passt de bal zonder na te denken. Pyhälammi heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Kirt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 12:0

39e minuut.
Rzepka speelt de bal door. Syvänne rent richting de bal. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 13:0

40e minuut.
Rzepka met een sublieme pass. Syvänne heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yazıcıoğlu rent richting de bal. Topparinen is nu in balbezit. Yazıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 14:0

43e minuut.
Maes geeft een hoge lob. Ciubotaru kopt de bal weg. Maes probeert naar een medespeler te passen. Hirayama is nu in balbezit. Hirayama geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Maes de bal. Maes passt de bal met de wreef. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 15:0

45e minuut.
Romario komt het veld opgelopen. Bălănescu komt het veld opgelopen. Arsenescu komt het veld opgelopen. Ćirić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo py 21%, FC Elävä Elämä 79%.
Deportivo py - FC Elävä Elämä 15:0

46e minuut.
Inworp. Jokinen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Romario geeft een hoge lob. Daar is Tikkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Kirt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 16:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gujdár komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gujdár haalt uit met een fantastische trap. Kirt probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu kopt de bal weg. Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gujdár draait met de bal, schiet en ... Kirt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - FC Elävä Elämä 17:0

56e minuut.
Jokinen geeft de bal voor. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gujdár de bal. Gujdár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić passt de bal zonder na te denken. Flechia speelt de bal door. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gujdár stond buitenspel. Huhtakallio komt het veld opgelopen. Koivikko komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Romario verovert de bal door een tackle van achteren. Romario probeert naar een medespeler te passen. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár draait met de bal, schiet en ... Kirt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Topparinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu onderschept slim de pass. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gujdár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bălănescu met een sublieme pass. Guenul geeft een lange en hoge pass. Romario kopt de bal weg. Gujdár probeert de bal met de borst te controleren. Gujdár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Topparinen met een sublieme pass. Romario rent richting de bal. Romario geeft een hoge lob. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár haalt uit met een fantastische trap. Kirt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo py 24%, FC Elävä Elämä 76%.
Deportivo py - FC Elävä Elämä 17:0