Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MišKar Partia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3307
MišKar Partia Yambo Kenia F.C
ža Tactiek defensa
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 39.8
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec met een sublieme pass. Rep rent richting de bal. Rep draait met de bal, schiet en ... Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 1:0

5e minuut.
Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec met een sublieme pass. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel. Fielek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 2:0

6e minuut.
Jaronis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mamutov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel. Fielek bokst de bal weg. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 3:0

9e minuut.
Mamutov kopt de bal weg. Daar is Rep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rep probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 4:0

13e minuut.
Polonec geeft de bal voor. Fielek met een sublieme pass. Sekel kopt de bal weg. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalinić kan de bal niet met de borst controleren. Hermida is nu in balbezit. Kalinić maakt een afschuwelijke overtreding. Kalinić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Rep rent richting de bal. Rep passt de bal in één keer door. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi schiet op doel. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 5:0

21e minuut.
Klungelig pakt Zantedeschi de bal. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ... Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 6:0

23e minuut.
Jaronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sekel met een sublieme pass. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Polonec de bal. Polonec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mamutov onderschept slim de pass. Draszba is nu in balbezit. Mamutov verovert de bal door een tackle van achteren. Mamutov geeft een lange en hoge pass. Rep krijgt zijn hoofd ertegen. Fielek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 7:0

35e minuut.
Polonec rent richting de bal. Polonec passt de bal in één keer door. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 8:0

38e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel onderschept slim de pass. Sekel met een sublieme pass. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. Fielek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gedik met een sublieme pass. Mamutov rent richting de bal. Polonec speelt de bal door. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 25%, Yambo Kenia F.C 75%.
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 8:0

47e minuut.
Mamutov geeft een hoge lob. Sekel kopt de bal weg. Klungelig pakt Polonec de bal. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Polonec met een sublieme pass. Daar is Vindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ... Fielek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 9:0

58e minuut.
Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel met een sublieme pass. Rep is nu in balbezit. Rep draait met de bal, schiet en ... Fielek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 10:0

64e minuut.
Rep passt de bal zonder na te denken. Polonec is nu in balbezit. Polonec passt de bal in één keer door. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Polonec speelt de bal door. Rep rent richting de bal. Rep passt de bal zonder na te denken. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sekel passt de bal in één keer door. Jaronis heeft problemen om de bal te vangen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jaronis geeft de bal voor. Inworp. Mamutov met de inworp. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 44%, Yambo Kenia F.C 56%.
MišKar Partia - Yambo Kenia F.C 10:0