Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Higbury
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2505
FC Trotyl Wieluń Potion Drinkers 85
Ogien Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 40.4
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Szubierajski passt de bal zonder na te denken. Piwownik is nu in balbezit. Gioga begaat een overtreding. Gioga krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Szubierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szubierajski met een sublieme pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Uteß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Furman is nu in balbezit. Maftei is nu in balbezit. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... Uteß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 1:0

25e minuut.
Januszewski met een sublieme pass. Żuberek speelt de bal door. Furman is nu in balbezit. Furman draait met de bal, schiet en ... Turay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Furman rent richting de bal. Furman haalt uit met een fantastische trap. Uteß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 2:0

29e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Bruderek rent richting de bal. Klungelig pakt Bruderek de bal. Bruderek geeft een hoge lob. Maftei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 3:0

32e minuut.
Gioga passt de bal zonder na te denken. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives begaat een overtreding. Maftei raakt geblesseerd tijdens het duel. Piwownik komt bij de bal en schiet. Uteß bokst de bal weg.

33e minuut.
Gioga speelt de bal door. Daar is Steels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steels speelt de bal door. Biserni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserni schiet op doel. Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Vives de bal onder controle te krijgen. Bruderek probeert naar een medespeler te passen. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel. Uteß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 34%, Potion Drinkers 85 66%.
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 4:0

46e minuut.
Ambrosio komt het veld opgelopen. Sułowski komt het veld opgelopen. Badur komt het veld opgelopen. Kolliopoulos komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Steels de bal. Steels passt de bal met de wreef. Štefek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserni haalt uit met een fantastische trap. Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pawenta rent richting de bal. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio passt de bal in één keer door. Maftei heeft problemen om de bal te vangen. Maftei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bramerini komt het veld opgelopen. Echeverría komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Laps onderschept slim de pass. Laps speelt de bal door. Ambrosio speelt de bal door. Maftei is nu in balbezit. Maftei draait met de bal, schiet en ... Kolliopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 5:0

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kolliopoulos niet meer kan verder spelen. Kopaszewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Piwownik kopt de bal weg. Daar is Maftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei passt de bal met de wreef. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Piwownik passt de bal met de wreef. Maftei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinho. Pinho krijgt een gele kaart. Maftei raakt geblesseerd tijdens het duel. Piwownik met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Turay geeft een hoge lob. Cisneros kopt de bal weg. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 6:0

86e minuut.
Gioga passt de bal zonder na te denken. Steels rent richting de bal. Steels passt de bal in één keer door. Štefek is nu in balbezit. Štefek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 40%, Potion Drinkers 85 60%.
FC Trotyl Wieluń - Potion Drinkers 85 6:0