Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nitro Zdanów Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8716
Nitro Zdanów Sărăcie de echipă
Ks Tactiek 3-3-2-2
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 65.8
weak Schieten incredible
good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Łęgowski passt de bal met de wreef. Górak is nu in balbezit. Dicu onderschept slim de pass. Dicu geeft een hoge lob. Cherek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. Karik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak passt de bal met de wreef. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Karik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:1

4e minuut.
Vardanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan geeft een hoge lob. Kluszczyński rent richting de bal. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Karik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:2

6e minuut.
Cherek verovert de bal door een tackle van achteren. Cherek met een sublieme pass. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Karik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:3

8e minuut.
Verhüterli onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cherek neemt de hoekschop. Fuentes de la Roca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:4

10e minuut.
Breg kopt de bal weg. Rysz heeft problemen om de bal te vangen. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli verovert de bal door een tackle van achteren. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dicu neemt de hoekschop. Verhüterli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Verhüterli rent richting de bal. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu speelt de bal door. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Orzeszek probeert de bal met de borst te controleren. Dicu onderschept slim de pass. Dicu speelt de bal door. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Karik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Orzeszek is nu in balbezit. Cherek rent richting de bal. Cherek passt de bal met de wreef. Verhüterli heeft problemen om de bal te vangen. Verhüterli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:5

17e minuut.
Cherek rent richting de bal. Drogba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kossowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:6

19e minuut.
Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski geeft een hoge lob. Verhüterli kopt de bal weg. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Jakubiak de bal. Jakubiak met een sublieme pass. Dicu geeft een hoge lob. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Verhüterli schiet op doel. Karik speelt de bal door. Kossowski kopt de bal weg. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Karik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Orzeszek de bal. Fabjański met een sublieme pass. Orzeszek rent richting de bal. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:8

32e minuut.
Jakubiak met een sublieme pass. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:9

33e minuut.
Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli passt de bal in één keer door. Drogba verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Karik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:10

35e minuut.
Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli passt de bal zonder na te denken. Dicu speelt de bal door. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Karik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek passt de bal met de wreef. Dicu probeert naar een medespeler te passen. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:11

40e minuut.
Breg speelt de bal door. Dicu geeft een hoge lob. Verhüterli kopt de bal weg. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cherek geeft een lange en hoge pass. Verhüterli controleert de bal met de borst. Dicu speelt de bal door. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Breg kopt de bal weg. Dicu rent richting de bal. Dicu passt de bal met de wreef. Cherek rent richting de bal. Fuentes de la Roca speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:12

43e minuut.
Dicu onderschept slim de pass. Dicu passt de bal in één keer door. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli schiet op doel. Karik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 88%, Sărăcie de echipă 12%.
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:13

46e minuut.
Vavřinec komt het veld opgelopen. Paź komt het veld opgelopen. Kubas komt het veld opgelopen. Krusiński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Drogba kopt de bal weg. Kubas met een sublieme pass. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Karik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:14

49e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:15

50e minuut.
Krusiński geeft de bal voor. Drogba is nu in balbezit. Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca schiet op doel. Karik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:16

52e minuut.
Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Verhüterli de bal. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:17

53e minuut.
Rysz passt de bal in één keer door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. Karik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:18

54e minuut.
Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca passt de bal zonder na te denken. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Karik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:19

56e minuut.
Kluszczyński geeft een lange en hoge pass. Siemieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski geeft een lange en hoge pass. Fuentes de la Roca krijgt zijn hoofd ertegen. Karik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:20

58e minuut.
Vardanyan geeft een lange en hoge pass. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Drogba verovert de bal door een tackle van achteren. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:21

61e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas passt de bal in één keer door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Karik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński passt de bal met de wreef. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. Karik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:22

67e minuut.
Drogba met een sublieme pass. Klungelig pakt Jakubiak de bal. Jakubiak speelt de bal door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vavřinec passt de bal met de wreef. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verhüterli de bal. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:23

70e minuut.
Zlatkovič komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vavřinec kopt de bal weg. Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vardanyan geeft de bal voor. Kluszczyński controleert de bal met de borst. Krusiński speelt de bal door. Fuentes de la Roca heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft de bal voor. Karik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:24

79e minuut.
Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Pawłowski rent richting de bal. Jakubiak met een sublieme pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Paź passt de bal met de wreef. Krusiński speelt de bal door. Kubas met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas passt de bal in één keer door. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap. Karik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:25

87e minuut.
Krusiński geeft een lange en hoge pass. Kubas kopt de bal weg. Klungelig pakt Drogba de bal. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kossowski kan de bal niet met de borst controleren. Kossowski geeft de bal voor. Zlatkovič kopt de bal weg. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schiet op doel. Karik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Vavřinec speelt de bal door. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas met een sublieme pass. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 79%, Sărăcie de echipă 21%.
Nitro Zdanów - Sărăcie de echipă 0:25