Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 748
Spin Of Terrible Winds Wellington Pheonix
modificata Tactiek 523
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
tragisch Verdedigen matig


2e minuut.
Woodhams speelt de bal door. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:1

6e minuut.
Woodhams met een sublieme pass. Perry rent richting de bal. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Perry is nu in balbezit. Perry passt de bal in één keer door. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:2

9e minuut.
Jackson geeft een hoge lob. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:3

10e minuut.
Inworp. Irving zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackson controleert de bal met de borst. Jackson geeft een lange en hoge pass. Woodhams maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:4

14e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal zonder na te denken. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:5

16e minuut.
Ţicleanu rent richting de bal. Vettori rent richting de bal. Vettori geeft een hoge lob. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal met de wreef. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:6

20e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal met de wreef. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:7

23e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Irving probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Bergqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:8

26e minuut.
Perry passt de bal met de wreef. Jackson is nu in balbezit. Jackson met een sublieme pass. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:9

27e minuut.
Perry met een sublieme pass. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson speelt de bal door. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Irving kopt de bal weg. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving geeft een hoge lob. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams schiet op doel. Bergqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jackson met de inworp. Woodhams probeert de bal met de borst te controleren. Woodhams geeft de bal voor. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:10

37e minuut.
Irving kopt de bal weg. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall passt de bal in één keer door. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry passt de bal in één keer door. Irving heeft problemen om de bal te vangen. Irving geeft een lange en hoge pass. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:11

44e minuut.
McCaig geeft een hoge lob. Irving kopt de bal weg. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Bergqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bergqvist met een harde bal richting middenveld. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel. Bergqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 84%, Wellington Pheonix 16%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:11

46e minuut.
Marshall passt de bal met de wreef. Shoe rent richting de bal. Shoe geeft een lange en hoge pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:12

48e minuut.
Irving met een sublieme pass. Perry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Woodhams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:13

49e minuut.
Allinson met een sublieme pass. Root rent richting de bal. Root probeert naar een medespeler te passen. McCaig is nu in balbezit. Perry verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Irving geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Sanches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bergqvist met een harde bal richting middenveld. Irving kopt de bal weg. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:14

53e minuut.
Perry onderschept slim de pass. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams passt de bal zonder na te denken. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:15

55e minuut.
Klungelig pakt Woodhams de bal. Marshall rent richting de bal. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:16

57e minuut.
Marshall passt de bal met de wreef. Irving probeert naar een medespeler te passen. Softon speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Irving rent richting de bal. Irving speelt de bal door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:17

60e minuut.
Root heeft problemen om de bal te vangen. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry schiet op doel. Bergqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:18

64e minuut.
Crow kopt de bal weg. Irving probeert naar een medespeler te passen. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:19

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irving met de inworp. Perry rent richting de bal. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:20

68e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal in één keer door. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:21

71e minuut.
Softon bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon met een sublieme pass. Jackson is nu in balbezit. Woodhams met een sublieme pass. Perry is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:22

74e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson speelt de bal door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergqvist bokst de bal weg. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:23

75e minuut.
Inworp. Irving met een snelle inworp. Perry probeert de bal met de borst te controleren. Perry geeft een hoge lob. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:24

76e minuut.
Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jackson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Bergqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Irving is nu in balbezit. Irving draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:25

78e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal zonder na te denken. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:26

85e minuut.
Softon passt de bal zonder na te denken. McCaig bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaig speelt de bal door. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. Bergqvist bokst de bal weg. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. Bergqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jackson met een sublieme pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:27

87e minuut.
Allinson met een sublieme pass. Klungelig pakt Root de bal. Allinson is nu in balbezit. Woodhams onderschept slim de pass. Woodhams schiet op doel. Bergqvist bokst de bal weg. Perry maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Irving kopt de bal weg. Klungelig pakt Jackson de bal. Jackson passt de bal met de wreef. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 84%, Wellington Pheonix 16%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:27