Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Fc Soepkiekens Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5884
Fc Soepkiekens Tempelierenhof V.V.
Ballance Tactiek Carefull Play 19
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten average
very good Passen average
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Durinck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Gruyter komt het veld opgelopen. Van de Kelder neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 1:0

12e minuut.
Van de Kelder verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Van de Kelder de bal. Van de Kelder draait met de bal, schiet en ... Vercammen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 2:0

17e minuut.
Semmeling passt de bal in één keer door. Degreve is nu in balbezit. Degreve speelt de bal door. Vercammen rent richting de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vercammen geeft de bal voor. Dupain heeft problemen om de bal te vangen. Van de Kelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Kelder draait met de bal, schiet en ... Van Hoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 3:0

23e minuut.
De Schrijver kopt de bal weg. Daar is Van Goethem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Kelder geeft de bal voor. Vercammen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 4:0

25e minuut.
Goemaere heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen rent richting de bal. Goemaere begaat een overtreding. Goemaere krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Goemaere kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Wassenhove de bal. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Van Hoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Klungelig pakt Vercammen de bal. Goemaere is nu in balbezit. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vercammen de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Van Hoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De Schrijver met een sublieme pass. Degreve is nu in balbezit. Degreve speelt de bal door. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Van de Meulen speelt de bal door. Degreve rent richting de bal. Degreve met een sublieme pass. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Van de Kelder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver geeft een hoge lob. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Van Hoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Soepkiekens 16%, Tempelierenhof V.V. 84%.
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 4:0

47e minuut.
Van de Kelder speelt de bal door. Vercammen rent richting de bal. Vercammen passt de bal met de wreef. Dupain is nu in balbezit. Dupain schiet op doel. Van Hoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vercammen is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vercammen rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 5:0

52e minuut.
Van de Kelder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver geeft een hoge lob. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Van Hoof bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Kelder zal de hoekschop nemen. Dupain maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Van de Kelder met een sublieme pass. Degreve rent richting de bal. Degreve passt de bal zonder na te denken. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen schiet op doel. Van Hoof bokst de bal weg.

62e minuut.
Beeckman geeft een lange en hoge pass. Goemaere kopt de bal weg. Van de Kelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Kelder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Dupain de bal. Van de Kelder geeft een hoge lob. Vercammen kopt de bal weg. Degreve is nu in balbezit. Degreve schiet op doel. Van Hoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Van den Bogaert de bal. Dupain is nu in balbezit. Dupain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 6:0

67e minuut.
Bocquet komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Degreve onderschept slim de pass. Daar is Degreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degreve speelt de bal door. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. Bocquet bokst de bal weg. Van den Bogaert onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 7:0

75e minuut.
Van de Kelder verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Kelder geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Degreve de bal. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Dupain rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Degreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degreve passt de bal met de wreef. Van de Kelder rent richting de bal. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Van de Kelder rent richting de bal. Van de Kelder passt de bal met de wreef. Degreve speelt de bal door. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Soepkiekens 20%, Tempelierenhof V.V. 80%.
Fc Soepkiekens - Tempelierenhof V.V. 7:0