Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: el TOS SECA arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2158
Covicho FC CR Flamengo Rio de Janeiro
4-2-4 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 34.6
adequate Schieten average
average Passen adequate
solid Verdedigen average


10e minuut.
McKenna is nu in balbezit. Grabarkiewicz onderschept slim de pass. Grabarkiewicz met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Matthys met de inworp. Cánepa is nu in balbezit. Cánepa probeert naar een medespeler te passen. Rua is nu in balbezit. Rua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gafner passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Niño de bal onder controle te krijgen. Niño probeert naar een medespeler te passen. Albanell bereikt de bal nog maar net als eerste. Albanell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gafner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dias met een snelle inworp. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Niño heeft problemen om de bal te vangen. Omek geeft een lange en hoge pass. Daar is Ribera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Dali met een sublieme pass. Yacques onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

27e minuut.
Cánepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánepa passt de bal in één keer door. Albanell is nu in balbezit. Rua is nu in balbezit. Rua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cánepa probeert naar een medespeler te passen. Peinado rent richting de bal. Peinado passt de bal zonder na te denken. Albanell is nu in balbezit. Albanell haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covicho FC 39%, CR Flamengo Rio de Janeiro 61%.
Covicho FC - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

59e minuut.
Tomič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ribera de bal. Ribera met een sublieme pass. Albanell is nu in balbezit. Albanell schiet op doel. Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Peinado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnida is nu in balbezit. Hnida geeft de bal voor. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
bin Mat Dali geeft een lange en hoge pass. Dias is nu in balbezit. Dias met een sublieme pass. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covicho FC 51%, CR Flamengo Rio de Janeiro 49%.
Covicho FC - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1