Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Landulfo Torres
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1017
Dindin Futebol Clube La Blanquirroja C.F
442 Básica Tactiek La 4-4-2
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.5 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Cichacki onderschept slim de pass. Cichacki passt de bal zonder na te denken. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 1:0

17e minuut.
Hamarat rent richting de bal. Hamarat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tianno de bal. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki schiet op doel. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 2:0

19e minuut.
Man geeft een hoge lob. Merѕon speelt de bal door. Cichacki kopt de bal weg. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 3:0

32e minuut.
Słonimski kopt de bal weg. Cichacki is nu in balbezit. Cichacki passt de bal in één keer door. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Moscoso bokst de bal weg.

38e minuut.
Inczewski passt de bal met de wreef. Salcedo onderschept slim de pass. Hamarat rent richting de bal. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. del Valle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Inczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cichacki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 4:0

40e minuut.
Ponte probeert naar een medespeler te passen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inczewski probeert de bal aan de voet te houden. del Valle geeft een lange en hoge pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Merѕon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 53%, La Blanquirroja C.F 47%.
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 4:1

49e minuut.
Saravia geeft de bal voor. Kobayashi rent richting de bal. Słonimski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobayashi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Merѕon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

51e minuut.
da Vila rent richting de bal. Ponte onderschept slim de pass. Ponte speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zeleník verovert de bal door een tackle van achteren. Zeleník geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hamarat verovert de bal door een tackle van achteren. Hamarat speelt de bal door. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 5:1

66e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Moscoso bokst de bal weg. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 6:1

84e minuut.
Cabrera springt en kopt de bal. Man kopt de bal weg. Słonimski probeert de bal aan de voet te houden. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cichacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia passt de bal in één keer door. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Merѕon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 56%, La Blanquirroja C.F 44%.
Dindin Futebol Clube - La Blanquirroja C.F 6:1