Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LOZERS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7220
LOZERS Grande Sampdoria
Normal Tactiek Dragon
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


20e minuut.
Klungelig pakt Salayev de bal. Glaría is nu in balbezit. Glaría passt de bal in één keer door. Stazu rent richting de bal. Stazu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja speelt de bal door. Cea rent richting de bal. Cea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Grande Sampdoria 0:1

38e minuut.
Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte passt de bal zonder na te denken. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Grande Sampdoria 0:2

40e minuut.
Salayev speelt de bal door. Tonoli heeft problemen om de bal te vangen. Cea is nu in balbezit. Cea haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Parashkevov met de inworp. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinov geeft een hoge lob. Norte krijgt zijn hoofd ertegen. Kiskapusi bokst de bal weg.

42e minuut.
Parashkevov speelt de bal door. Soltanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bănescu de bal. Cea is nu in balbezit. Cea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tonoli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ukleja met een sublieme pass. Klink speelt de bal door. Soltanov speelt de bal door. Cea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 60%, Grande Sampdoria 40%.
LOZERS - Grande Sampdoria 0:2

48e minuut.
Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Norte de bal. Norte geeft de bal voor. Cea rent richting de bal. Cea draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Grande Sampdoria 0:3

49e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paździor krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Klungelig pakt Jakubowski de bal. Norte is nu in balbezit. Norte passt de bal zonder na te denken. Tonoli rent richting de bal. Tonoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kravička met de inworp. Klink speelt de bal door. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Grande Sampdoria 1:3

54e minuut.
Stazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazu passt de bal zonder na te denken. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen onderschept slim de pass. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Grande Sampdoria 2:3

57e minuut.
Cea probeert de bal met de borst te controleren. Antoniadis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cea. Cea krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bölen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mžourek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paździor. Paździor krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mžourek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mžourek kan niet meer verder spelen. Pisanu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Norte de bal. Bănescu geeft de bal voor. Kravička speelt de bal door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel. Gerasimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisanu heeft problemen om de bal te vangen. Stazu is nu in balbezit. Stazu draait met de bal, schiet en ... Gerasimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOZERS - Grande Sampdoria 3:3

71e minuut.
Daar is Tonoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cea is nu in balbezit. Tonoli met een sublieme pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Salayev probeert naar een medespeler te passen. Tonoli rent richting de bal. Bănescu is nu in balbezit. Tonoli onderschept slim de pass. Tonoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jakubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonoli rent richting de bal. Tonoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 69%, Grande Sampdoria 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOZERS - Grande Sampdoria 3:3