Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rossiya Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14014
Rossiya El Salvador
Zadornov Tactiek Dominio mais
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
75.5 gemiddelde waardering 72.8
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Plotnikov rent richting de bal. Plotnikov geeft een hoge lob. Portillo geeft een lange en hoge pass. Plotnikov geeft een hoge lob. Selin kopt de bal weg. Rabí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana probeert naar een medespeler te passen. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Pshininin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez speelt de bal door. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Pshininin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 0:1

12e minuut.
Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Kabelev speelt de bal door. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Selin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rossiya - El Salvador 1:1

13e minuut.
Zavaliy onderschept slim de pass. Zavaliy passt de bal in één keer door. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een hoge lob. Vishnevskij springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bagrov rent richting de bal. Bagrov passt de bal zonder na te denken. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ... Rabí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 2:1

22e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal zonder na te denken. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Babenkov met een sublieme pass. Bagrov met een sublieme pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel. Rabí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 3:1

31e minuut.
Selin kopt de bal weg. Daar is Tobí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Rabí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Orellana geeft een lange en hoge pass. Kabelev speelt de bal door. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een hoge lob. Selin springt en kopt de bal. Rabí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Shalimov is nu in balbezit. Shalimov passt de bal zonder na te denken. Bagrov geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 4:1

38e minuut.
Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Isaev passt de bal met de wreef. Zavaliy rent richting de bal. Zavaliy geeft een hoge lob. Vishnevskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Orellana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Véliz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 40%, El Salvador 60%.
Rossiya - El Salvador 4:1

46e minuut.
Teniagin komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Véliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isaev rent richting de bal. Isaev speelt de bal door. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Rabí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal in één keer door. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin draait met de bal, schiet en ... Rabí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 5:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavelin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leshchenko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Alcántara controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ryzhov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kavelin passt de bal zonder na te denken. Selin rent richting de bal. Selin passt de bal zonder na te denken. Teniagin rent richting de bal. Teniagin haalt uit met een fantastische trap. Rabí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Véliz is nu in balbezit. Véliz schiet op doel. Pshininin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 5:2

80e minuut.
Pimentel geeft een hoge lob. Shalimov kopt de bal weg. Orellana rent richting de bal. Orellana geeft de bal voor. Véliz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pshininin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin passt de bal in één keer door. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Rabí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 6:2

83e minuut.
Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko speelt de bal door. Teniagin rent richting de bal. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Rabí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kavelin is nu in balbezit. Kavelin probeert naar een medespeler te passen. Selin rent richting de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - El Salvador 7:2

87e minuut.
Véliz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krutikov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin geeft een lange en hoge pass. Teniagin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zavaliy probeert naar een medespeler te passen. Kavelin rent richting de bal. Kavelin met een sublieme pass. Selin is nu in balbezit. Selin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 35%, El Salvador 65%.
Rossiya - El Salvador 7:2