Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Santier Naval
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1735
Fc. Dunarea de Jos Steaua Football Class
Baraj Tactiek no
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 42.1
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Guardiola rent richting de bal. Guardiola geeft een lange en hoge pass. Mechev kopt de bal weg. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu passt de bal zonder na te denken. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel. Drăgan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak met de inworp. Mechev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Castagnoli rent richting de bal. Castagnoli geeft de bal voor. Sione rent richting de bal. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak geeft de bal voor. Drăgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Zwierzak met een sublieme pass. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal met de wreef. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Drăgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 0:1

37e minuut.
Mechev speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel. Drăgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... Drăgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 0:2

42e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu geeft de bal voor. Teer is nu in balbezit. Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez Acosta komt het veld opgelopen. Bursuc komt het veld opgelopen. Mata komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 83%, Steaua Football Class 17%.
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 0:2

54e minuut.
Corbu speelt de bal door. Mechev geeft een lange en hoge pass. Mata rent richting de bal. Mata haalt uit met een fantastische trap. Drăgan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

56e minuut.
But bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc rent richting de bal. But tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. But krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viktorsson komt het veld opgelopen. Corbu met een snelle inworp. Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev passt de bal met de wreef. Daar is Núñez Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal met de wreef. Núñez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Guardiola is nu in balbezit. Guardiola passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... Drăgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 0:3

71e minuut.
Henao geeft een lange en hoge pass. Inworp. Corbu met de inworp. Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev geeft een hoge lob. Drăgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daroch passt de bal zonder na te denken. Viktorsson rent richting de bal. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 0:4

76e minuut.
Corbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechev geeft een lange en hoge pass. Mata springt en kopt de bal. Drăgan probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Teer de bal. De bal raakt de paal. Teer kan de bal niet met de borst controleren. Paal!

79e minuut.
Castagnoli rent richting de bal. Castagnoli geeft een lange en hoge pass. Zwierzak speelt de bal door. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mechev speelt de bal door. Genç rent richting de bal. Corbu onderschept slim de pass. Corbu geeft een lange en hoge pass. Mata krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. But bereikt de bal nog maar net als eerste. But haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 1:4

87e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Mechev geeft een lange en hoge pass. Drăgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Drăgan speelt de bal door. Bursuc kopt de bal weg. Corbu geeft een lange en hoge pass. Núñez Acosta is nu in balbezit. Núñez Acosta schiet op doel. Drăgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 77%, Steaua Football Class 23%.
Fc. Dunarea de Jos - Steaua Football Class 1:5