Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: as-Saʻūdiyya
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13008
as-Saʻūdiyya Nigeria
TURNBALL 3P5D Tactiek Indonesia BRA
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 63.8
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Daar is Ogbuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade maakt een afschuwelijke overtreding. Babalade krijgt een gele kaart. Abd-al-Mu`ti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Inuwa passt de bal zonder na te denken. Kassem rent richting de bal. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Na`il maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nigeria 0:1

28e minuut.
Babalade speelt de bal door. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassem begaat een overtreding. Kassem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 61%, Nigeria 39%.
as-Saʻūdiyya - Nigeria 0:1

46e minuut.
Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamid wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Farag zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kamil geeft een hoge lob. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Na`il trapt de bal weg van het doel. Farag kopt de bal weg. Agbonavbare rent richting de bal. Keren onderschept slim de pass. Keren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as-Saʻūdiyya - Nigeria 1:1

62e minuut.
Abo Treka geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag verovert de bal door een tackle van achteren. Farag haalt uit met een fantastische trap. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kassem verovert de bal door een tackle van achteren. Kassem passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nigeria 2:1

66e minuut.
Ndah is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Hamid is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamil verovert de bal door een tackle van achteren. Kamil geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khayri komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri onderschept slim de pass. Khayri passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farag neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nigeria 3:1

77e minuut.
Nwordu probeert de bal aan de voet te houden. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag geeft de bal voor. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nigeria 4:1

79e minuut.
Lambert geeft de bal voor. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nisawi krijgt een gele kaart. Adepoju is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adepoju legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Nigeria 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 47%, Nigeria 53%.
as-Saʻūdiyya - Nigeria 4:2