Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cymru Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8003
Cymru Slovenija
Piscu Tactiek ME
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.6 gemiddelde waardering 65.9
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Albreht kopt de bal weg. Kastelic heeft problemen om de bal te vangen. Langley rent richting de bal. Langley schiet op doel. Voh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal zonder na te denken. Hillman rent richting de bal. Hillman geeft een lange en hoge pass. Oster krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 1:0

11e minuut.
Rozman rent richting de bal. Rozman passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kastelic de bal onder controle te krijgen. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements geeft de bal voor. Oster is nu in balbezit. Oster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 2:0

16e minuut.
Bennett met een sublieme pass. Kastelic speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krepek rent richting de bal. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek geeft een hoge lob. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 2:1

27e minuut.
Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Rozman met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Albreht krijgt zijn hoofd ertegen. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tobin passt de bal met de wreef. Clements is nu in balbezit. Rajh met een sublieme pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft een hoge lob. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albreht rent richting de bal. Albreht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru - Slovenija 2:2

33e minuut.
Bennett met een sublieme pass. French kopt de bal weg. Hvalec rent richting de bal. Oster verovert de bal door een tackle van achteren. Oster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rajh onderschept slim de pass. Rajh passt de bal zonder na te denken. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft de bal voor. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Oster rent richting de bal. Kastelic speelt de bal door. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Albreht springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Hillman is nu in balbezit. Hillman passt de bal zonder na te denken. French speelt de bal door. Oster is nu in balbezit. Oster schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 50%, Slovenija 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru - Slovenija 2:2

46e minuut.
Toplak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Klungelig pakt Pintar de bal. Pintar passt de bal zonder na te denken. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
French kopt de bal weg. Langley rent richting de bal. Langley probeert naar een medespeler te passen. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster schiet op doel. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Clements rent richting de bal. Clements passt de bal met de wreef. Hillman met een sublieme pass. Langley is nu in balbezit. Langley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Hillman passt de bal zonder na te denken. French met een sublieme pass. Langley rent richting de bal. Langley schiet op doel. Černe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 3:2

64e minuut.
Clements speelt de bal door. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Oster is nu in balbezit. Oster schiet op doel. Černe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 4:2

65e minuut.
Pintar met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek passt de bal met de wreef. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kastelic geeft een lange en hoge pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 4:3

72e minuut.
Oblak komt het veld opgelopen. Timms komt het veld opgelopen. Drake komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Drake passt de bal in één keer door. French rent richting de bal. French passt de bal zonder na te denken. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms schiet op doel. Paal! Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hojnik komt het veld opgelopen. Armstrong komt het veld opgelopen. Brezovar komt het veld opgelopen. Davies komt het veld opgelopen. Mumford komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drake zal de hoekschop nemen. Timms krijgt zijn hoofd ertegen. Černe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Oblak rent richting de bal. Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies met een sublieme pass. Timms is nu in balbezit. Timms draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Krajnc komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Oster kopt de bal weg. Timms is nu in balbezit. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster is nu in balbezit. Oster schiet op doel. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Slovenija 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 45%, Slovenija 55%.
Cymru - Slovenija 5:3