Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SK Detmarky Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5391
SK Detmarky Milwerton
petrik Tactiek jedééém
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
67 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 26.9
formidabel Schieten zwak
formidabel Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Głódź probeert naar een medespeler te passen. Choroš is nu in balbezit. Poláček maakt een afschuwelijke overtreding. Poláček krijgt een gele kaart. Choroš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jeremiáš met een snel genomen vrije trap. Głódź maakt een snoekduik en kopt de bal. Rumař bokst de bal weg. Choroš is nu in balbezit. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 1:0

2e minuut.
Choroš verovert de bal door een tackle van achteren. Choroš passt de bal met de wreef. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı geeft een hoge lob. Głódź maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Choroš krijgt zijn hoofd ertegen. Rumař bokst de bal weg.

3e minuut.
Rumař neemt vlug de vrije trap. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba passt de bal in één keer door. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Sabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft een hoge lob. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bartra bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı passt de bal in één keer door. Choroš is nu in balbezit. Choroš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Grzędzicki kopt de bal weg. Choroš met een sublieme pass. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 2:0

10e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı geeft een lange en hoge pass. Choroš kopt de bal weg. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ... Rumař verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Choroš is nu in balbezit. Choroš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachman met de inworp. Poláček probeert de bal met de borst te controleren. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Głódź springt en kopt de bal. Rumař kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 3:0

14e minuut.
Thông geeft een lange en hoge pass. Głódź kopt de bal weg. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź rent richting de bal. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 4:0

18e minuut.
Jeremiáš kopt de bal weg. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Choroš de bal. Choroš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hnízdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnízdil geeft de bal voor. Grzędzicki kopt de bal weg. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel. Rumař bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzędzicki zal de hoekschop nemen. Choroš rent richting de bal. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 5:0

20e minuut.
Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki speelt de bal door. Choroš rent richting de bal. Choroš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doudleba kopt de bal weg. Daar is Zacpal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choroš is nu in balbezit. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... Rumař probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rumař speelt de bal door. Köybaşı geeft de bal voor. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen. Rumař probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Głódź rent richting de bal. Głódź geeft een hoge lob. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 6:0

24e minuut.
Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček is nu in balbezit. Choroš onderschept slim de pass. Choroš draait met de bal, schiet en ... Rumař werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 7:0

26e minuut.
Köybaşı heeft problemen om de bal te vangen. Köybaşı speelt de bal door. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap. Rumař maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 8:0

29e minuut.
Grzędzicki passt de bal met de wreef. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap. Rumař werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Černoušek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 9:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doudleba met een snelle inworp. Klungelig pakt Köybaşı de bal. Köybaşı geeft de bal voor. Choroš krijgt zijn hoofd ertegen. Rumař bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 10:0

32e minuut.
Rumař met een harde bal richting middenveld. Köybaşı kopt de bal weg. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 11:0

33e minuut.
Hnízdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš verovert de bal door een tackle van achteren. Choroš probeert naar een medespeler te passen. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel. Rumař probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jeremiáš onderschept slim de pass. Jeremiáš probeert naar een medespeler te passen. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 12:0

38e minuut.
Doudleba heeft problemen om de bal te vangen. Doudleba passt de bal in één keer door. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Lachman geeft een hoge lob. Jeremiáš kopt de bal weg. Köybaşı geeft de bal voor. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel. Rumař verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 13:0

40e minuut.
Grzędzicki speelt de bal door. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... Černoušek probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Choroš geeft een lange en hoge pass. Daar is Černoušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ... Rumař maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 14:0

42e minuut.
Hnízdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Choroš is nu in balbezit. Choroš haalt uit met een fantastische trap. Rumař probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 15:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Černoušek de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki kopt de bal weg. Hnízdil rent richting de bal. Choroš verovert de bal door een tackle van achteren. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Detmarky 14%, Milwerton 86%.
SK Detmarky - Milwerton 16:0

46e minuut.
Stelzer komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Barvíř passt de bal met de wreef. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš rent richting de bal. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Rumař bokst de bal weg.

48e minuut.
Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba geeft de bal voor. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. Rumař probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Choroš is nu in balbezit. Choroš passt de bal zonder na te denken. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 17:0

49e minuut.
Poláček is nu in balbezit. Poláček passt de bal met de wreef. Choroš heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lučka met een sublieme pass. Kim geeft een lange en hoge pass. Choroš rent richting de bal. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 18:0

56e minuut.
Jeremiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiáš met een sublieme pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Rumař werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Köybaşı onderschept slim de pass. Köybaşı geeft een hoge lob. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 19:0

60e minuut.
Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Lučka heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Choroš kopt de bal weg. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba passt de bal zonder na te denken. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 20:0

64e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš rent richting de bal. Choroš geeft een lange en hoge pass. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daar is Jeremiáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeremiáš. Jeremiáš krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı geeft een hoge lob. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Rumař maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 21:0

70e minuut.
Doudleba verovert de bal door een tackle van achteren. Doudleba met een sublieme pass. Choroš rent richting de bal. Choroš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Zacpal probeert naar een medespeler te passen. Jeremiáš rent richting de bal. Jeremiáš geeft de bal voor. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Rumař kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Choroš is nu in balbezit. Choroš draait met de bal, schiet en ... Rumař werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 22:0

73e minuut.
Fajina met een sublieme pass. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı passt de bal in één keer door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Choroš draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Hnízdil de bal. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. Rumař probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 23:0

79e minuut.
Doudleba met een sublieme pass. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı passt de bal met de wreef. Choroš is nu in balbezit. Choroš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 24:0

80e minuut.
Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer speelt de bal door. Choroš is nu in balbezit. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 25:0

82e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 26:0

83e minuut.
Lučka rent richting de bal. Lučka passt de bal in één keer door. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 27:0

87e minuut.
Doudleba onderschept slim de pass. Doudleba geeft de bal voor. Daar is Černoušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kim kopt de bal weg. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı passt de bal in één keer door. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - Milwerton 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Detmarky 15%, Milwerton 85%.
SK Detmarky - Milwerton 28:0