Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14806
Latvija Bolivia
Latvija 532 Tactiek Bolivia 3
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
75.2 gemiddelde waardering 74.5
formidable Schieten incredible
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Ojopi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Robledo neemt de hoekschop. Ojopi maakt een snoekduik en kopt de bal. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Bolivia 0:1

4e minuut.
Ojopi kopt de bal weg. Dzerviņš probeert de bal aan de voet te houden. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Bolivia 0:2

10e minuut.
Zambrana met een sublieme pass. Robledo rent richting de bal. Robledo speelt de bal door. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Merlo onderschept slim de pass. Merlo passt de bal met de wreef. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft een hoge lob. Ojopi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Merlo rent richting de bal. Merlo met een sublieme pass. Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft de bal voor. Kolher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Bolivia 0:3

33e minuut.
Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gómez zijn tegenspeler op de grond. Gómez krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bruks controleert de bal met de borst. Zambrana speelt de bal door. Gismondi is nu in balbezit. Bikšenieks kan de bal niet met de borst controleren. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Manzanero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavars zal de hoekschop nemen. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 59%, Bolivia 41%.
Latvija - Bolivia 0:3

51e minuut.
Bikšenieks kopt de bal weg. Gavars controleert de bal met de borst. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een hoge lob. Kolher rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Plicis komt het veld opgelopen. Gailums komt het veld opgelopen. Barrancos komt het veld opgelopen. Centeno komt het veld opgelopen. Talsis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal zonder na te denken. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kreitāns de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos passt de bal in één keer door. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal met de wreef. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Talsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pizičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Plicis rent richting de bal. Plicis probeert naar een medespeler te passen. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Manzanero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailums verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos onderschept slim de pass. Bruks verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 57%, Bolivia 43%.
Latvija - Bolivia 0:3