Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAHİL KORUMA 1856
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5764
KIYI EMNİYETİ 1856 Voodootrela
5212 Tactiek Voodoo
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 43.4
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Gollovitzer met een sublieme pass. Basmacı heeft problemen om de bal te vangen. Basmacı geeft de bal voor. MacNider is nu in balbezit. MacNider schiet op doel. Aksentijević bokst de bal weg.

4e minuut.
Kırmızıbeyaz geeft de bal voor. Gazalcı geeft de bal voor. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 1:0

6e minuut.
Gollovitzer onderschept slim de pass. Gollovitzer speelt de bal door. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 2:0

9e minuut.
Kırmızıbeyaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gollovitzer rent richting de bal. Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Bileyci geeft de bal voor. Kemer maakt een snoekduik en kopt de bal. Alacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Burgazlı onderschept slim de pass. Gollovitzer onderschept slim de pass. Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Basmacı met een sublieme pass. Atçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. MacNider rent richting de bal. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Socha geeft een lange en hoge pass. Atçıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belkemiren met de inworp. Çevik met een sublieme pass. İsfendiyar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsfendiyar haalt uit met een fantastische trap. Alacabey bokst de bal weg.

34e minuut.
Kırmızıbeyaz passt de bal zonder na te denken. Delle Monache geeft een hoge lob. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 3:0

40e minuut.
Atçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burgazlı is nu in balbezit. MacNider onderschept slim de pass. MacNider schiet op doel. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 4:0

41e minuut.
Daar is İsfendiyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp maakt een afschuwelijke overtreding. Tuğalp krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumski komt het veld opgelopen. Arnal komt het veld opgelopen. Tiryaki komt het veld opgelopen. Lopo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 47%, Voodootrela 53%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 4:0

50e minuut.
Belkemiren is nu in balbezit. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Basmacı rent richting de bal. Basmacı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Szumski rent richting de bal. Szumski passt de bal in één keer door. Daar is Tuğalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski verovert de bal door een tackle van achteren. Szumski geeft de bal voor. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kırmızıbeyaz speelt de bal door. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider rent richting de bal. MacNider schiet op doel. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 5:0

65e minuut.
Gollovitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Gollovitzer speelt de bal door. Szumski met een sublieme pass. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Aksentijević bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szumski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuğalp springt en kopt de bal. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dorado Bielsa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Basmacı is nu in balbezit. MacNider is nu in balbezit. MacNider passt de bal zonder na te denken. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Çevik verovert de bal door een tackle van achteren. Çevik geeft de bal voor. Klungelig pakt Delle Monache de bal. Kemer rent richting de bal. Kemer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kemer springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Lopo trapt de bal weg. Basmacı kopt de bal weg. Tuğalp rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 58%, Voodootrela 42%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - Voodootrela 5:0