Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Łogień Lasowice Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3662
Łogień Lasowice SKS Kadłuby
wittiolo Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 34.5
formidable Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Tammik kopt de bal weg. Klungelig pakt Guede de bal. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens haalt uit met een fantastische trap. Precel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 1:0

7e minuut.
Lins do Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins do Rêgo haalt uit met een fantastische trap. Guede probeert de bal aan de voet te houden. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 2:0

7e minuut.
Aittoniemi met een sublieme pass. Olho Azul bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olho Azul roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Olho Azul kan niet meer verder spelen. Węglocki komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Pretterer met een snelle inworp. Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bozkurt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bozkurt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Maertens haalt uit met een fantastische trap. Daar is Guede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafañe is nu in balbezit. Villafañe draait met de bal, schiet en ... Precel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 3:0

17e minuut.
Maertens rent richting de bal. Lins do Rêgo probeert naar een medespeler te passen. Guede bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe verovert de bal door een tackle van achteren. Villafañe schiet op doel. Precel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Gőz probeert naar een medespeler te passen. Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek probeert naar een medespeler te passen. Maertens rent richting de bal. Maertens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 4:0

25e minuut.
Lins do Rêgo kopt de bal weg. Daar is Guede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maertens rent richting de bal. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Guede geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aparicio met een snelle inworp. Villafañe geeft een lange en hoge pass. Maertens krijgt zijn hoofd ertegen. Precel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe passt de bal zonder na te denken. Guede rent richting de bal. Maertens onderschept slim de pass. Maertens draait met de bal, schiet en ... Precel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sitarek kopt de bal weg. Villafañe probeert de bal met de borst te controleren. Tammik rent richting de bal. Villafañe onderschept slim de pass. Villafañe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lins do Rêgo passt de bal met de wreef. Villafañe is nu in balbezit. Villafañe passt de bal met de wreef. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 28%, SKS Kadłuby 72%.
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 5:0

46e minuut.
Ruas komt het veld opgelopen. Keskindiş komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. Maertens rent richting de bal. Maertens draait met de bal, schiet en ... Precel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 6:0

51e minuut.
Węglocki is nu in balbezit. Węglocki passt de bal zonder na te denken. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Maertens is nu in balbezit. Maertens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 7:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vivanco komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Keskindiş kopt de bal weg. Ruas speelt de bal door. Lins do Rêgo probeert naar een medespeler te passen. Maertens is nu in balbezit. Maertens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lins do Rêgo passt de bal met de wreef. Maertens rent richting de bal. Villafañe rent richting de bal. Villafañe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 8:0

61e minuut.
Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Guede schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maertens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuulaniemi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ruas is nu in balbezit. Ruas passt de bal met de wreef. Maertens rent richting de bal. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe haalt uit met een fantastische trap. Tuulaniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 9:0

67e minuut.
Tuulaniemi met een harde bal richting middenveld. Sitarek kopt de bal weg. Ruas speelt de bal door. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lins do Rêgo is nu in balbezit. Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal in één keer door. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens draait met de bal, schiet en ... Tuulaniemi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Villafañe passt de bal met de wreef. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens schiet op doel. Tuulaniemi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 10:0

78e minuut.
Ruas speelt de bal door. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe speelt de bal door. Maertens is nu in balbezit. Maertens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lins do Rêgo probeert naar een medespeler te passen. Guede rent richting de bal. Guede geeft een hoge lob. Maertens rent richting de bal. Maertens draait met de bal, schiet en ... Tuulaniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Ocypa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocypa probeert naar een medespeler te passen. Ruas speelt de bal door. Villafañe is nu in balbezit. Villafañe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 31%, SKS Kadłuby 69%.
Łogień Lasowice - SKS Kadłuby 10:0