Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Hellas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10178
Hellas Crna Gora
Hellas World Two Tactiek K 53W2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
82 gemiddelde waardering 76.1
briljant Schieten wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Perperidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović verovert de bal door een tackle van achteren. Parezanović schiet op doel. Yfantidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Crna Gora 0:1

13e minuut.
Đurašević geeft een hoge lob. Kabas kopt de bal weg. Kanellakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kioris de bal. Kioris schiet op doel. Ikodinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Janković is nu in balbezit. Spetsiotis onderschept slim de pass. Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašević passt de bal in één keer door. Simić heeft problemen om de bal te vangen. Simić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Crna Gora 0:2

38e minuut.
Kanellakis onderschept slim de pass. Kanellakis geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Ikodinović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 55%, Crna Gora 45%.
Hellas - Crna Gora 0:2

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yfantidis trapt de bal weg. Emvalomenos kopt de bal weg. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Inworp. Makrodimitris komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Makrodimitris met een snelle inworp. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis geeft de bal voor. Emvalomenos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris passt de bal met de wreef. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos schiet op doel. Ikodinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Crna Gora 1:2

61e minuut.
Luburić komt het veld opgelopen. Vlahovljaković komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Subotić passt de bal zonder na te denken. Paunić speelt de bal door. Tomašević geeft de bal voor. Bithikotsis kopt de bal weg. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikodinović bokst de bal weg. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas - Crna Gora 2:2

72e minuut.
Buitenspel voor Luburić. Goede buitenspelval van de verdediging. Filippidis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kalajdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Subotić speelt de bal door. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić schiet op doel. Yfantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Paunić probeert naar een medespeler te passen. Giannoulis geeft een hoge lob. Makrodimitris met een sublieme pass. Filippidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bithikotsis speelt de bal door. Klungelig pakt Kanellakis de bal. Kanellakis passt de bal met de wreef. Bithikotsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithikotsis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Simić stond buitenspel. Perperidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris geeft de bal voor. Filippidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Ikodinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 47%, Crna Gora 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas - Crna Gora 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Janković rent richting de bal. Janković geeft een hoge lob. Simić rent richting de bal. Simić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

98e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paunić met de inworp. Vlahovljaković geeft een hoge lob. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal. Yfantidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Crna Gora 2:3

105e minuut.
Janković geeft een lange en hoge pass. Perperidis met een sublieme pass. Ćurtović is nu in balbezit. Filippidis onderschept slim de pass. Filippidis schiet op doel. Ikodinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 58%, Crna Gora 42%.
Hellas - Crna Gora 2:3

110e minuut.
Makrodimitris passt de bal met de wreef. Daar is Giannoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannoulis geeft de bal voor. Filippidis is nu in balbezit. Filippidis haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović bokst de bal weg.

111e minuut.
Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft de bal voor. Filippidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippidis schiet op doel. Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

112e minuut.
Giannoulis passt de bal zonder na te denken. Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis geeft een hoge lob. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ... Ikodinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

116e minuut.
Stanojković neemt vlug de vrije trap. Vlahovljaković is nu in balbezit. Vlahovljaković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simić haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

120e minuut.
Tomašević rent richting de bal. Tomašević geeft een hoge lob. Makrodimitris kopt de bal weg. Filippidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippidis schiet op doel. Ikodinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 45%, Crna Gora 55%.
Hellas - Crna Gora 2:3