Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9782
Suomi U21 Ísland U21
Joko uppoaa?! Tactiek T2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 46.9
excellent Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


26e minuut.
Aspholm verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm geeft een hoge lob. Daar is Brekason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hännikäinen maakt een snoekduik en kopt de bal. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rantakannel verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Harittu rent richting de bal. Harittu geeft een hoge lob. Tryggvason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernula passt de bal met de wreef. Vapaavalta is nu in balbezit. Vapaavalta geeft de bal voor. Porttila springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Vapaavalta de bal. Vapaavalta geeft een hoge lob. Oddsson probeert de bal met de borst te controleren. Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nonnason is nu in balbezit. Gestsson is nu in balbezit. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Nonnason rent richting de bal. Nonnason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 45%, Ísland U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Ísland U21 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korhola komt het veld opgelopen. Tammela komt het veld opgelopen. Pakarinen komt het veld opgelopen. Harittu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korhola geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Pernula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigurpállsson. Pernula raakt geblesseerd tijdens het duel. Korhola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tammela springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Ísland U21 1:0

60e minuut.
Hännikäinen passt de bal met de wreef. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu geeft de bal voor. Hännikäinen maakt een snoekduik en kopt de bal. Tryggvason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Ísland U21 2:0

61e minuut.
Noronen komt het veld opgelopen. Leppihalme komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Korhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korhola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vesama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vapaavalta rent richting de bal. Vapaavalta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Korhola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leppihalme de bal. Leppihalme met een sublieme pass. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Ísland U21 3:0

70e minuut.
Korhola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leppihalme de bal. Leppihalme speelt de bal door. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Leppihalme rent richting de bal. Leppihalme speelt de bal door. Pernula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen schiet op doel. Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Korhola rent richting de bal. Korhola geeft een hoge lob. Pernula kan de bal niet met de borst controleren. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason bokst de bal weg.

77e minuut.
Oddsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leppihalme met een snelle inworp. Tammela is nu in balbezit. Tammela geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Vapaavalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson geeft een hoge lob. Nonnason rent richting de bal. Nonnason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Korhola rent richting de bal. Korhola passt de bal in één keer door. Vapaavalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vapaavalta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guðbergson de bal. Tryggvason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Ísland U21 4:0

86e minuut.
Korhola passt de bal zonder na te denken. Vapaavalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vapaavalta passt de bal met de wreef. Pernula rent richting de bal. Pernula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Leppihalme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammela is nu in balbezit. Steindórsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tammela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernula neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 32%, Ísland U21 68%.
Suomi U21 - Ísland U21 4:0