Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong U21 Kenya U21
tot def Tactiek 4312L
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 37.1
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen good


5e minuut.
Kiptanui onderschept slim de pass. Ting Fung onderschept slim de pass. Ting Fung probeert naar een medespeler te passen. Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing haalt uit met een fantastische trap. Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ting Fung probeert naar een medespeler te passen. Ka Sing rent richting de bal. Nyabaro onderschept slim de pass. Ka Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Sing draait met de bal, schiet en ... Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ting Fung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hing Yu is nu in balbezit. Hing Yu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hing Yu onderschept slim de pass. Hing Yu probeert naar een medespeler te passen. Ting Fung is nu in balbezit. Ka Sing is nu in balbezit. Ka Sing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ting Fung passt de bal in één keer door. Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu probeert naar een medespeler te passen. Ka Sing is nu in balbezit. Ka Sing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 46%, Kenya U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong U21 - Kenya U21 0:0

46e minuut.
Ngumi komt het veld opgelopen. Thuku komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Barngetuny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kam Chiu kopt de bal weg. Chipkemie speelt de bal door. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Ruto komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Ivuti komt het veld opgelopen. Gachu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mambo-Mumba passt de bal met de wreef. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi probeert naar een medespeler te passen. Gachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ruto geeft een hoge lob. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi geeft een lange en hoge pass. Ivuti rent richting de bal. Ivuti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Ruto met een snelle inworp. Chipkemie geeft een lange en hoge pass. Daar is Ngumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngumi geeft een hoge lob. Domingos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Kenya U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 51%, Kenya U21 49%.
Hong Kong U21 - Kenya U21 0:1