Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir Brasil
bidoun jnah new Tactiek stylówka
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
70.3 gemiddelde waardering 84.3
formidabel Schieten briljant
uitstekend Passen briljant
briljant Verdedigen briljant


5e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho passt de bal met de wreef. Sanches met een sublieme pass. Rolim rent richting de bal. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Ben Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sanches speelt de bal door. Ramalho met een sublieme pass. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniz geeft de bal voor. Proença maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal zonder na te denken. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een lange en hoge pass. Rolim springt en kopt de bal. Ben Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob. Rolim rent richting de bal. Rolim schiet op doel. Ben Bella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Brasil 0:1

30e minuut.
Proença passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diniz de bal. Diniz passt de bal met de wreef. Rolim is nu in balbezit. Rolim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ben Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Saïbi passt de bal met de wreef. Mansouri met een sublieme pass. Seghir probeert de bal met de borst te controleren. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel. Ben Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Seghir probeert naar een medespeler te passen. Ech-Chergui rent richting de bal. Ech-Chergui geeft de bal voor. Guendouz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al-Jazā’ir - Brasil 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 68%, Brasil 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-Jazā’ir - Brasil 1:1

50e minuut.
Diniz rent richting de bal. Inworp. Diniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches geeft een lange en hoge pass. Rolim springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Brasil 1:2

53e minuut.
Sanches probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saïbi. Saïbi krijgt een gele kaart. Diniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanches zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diniz kopt de bal weg. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rolim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zarabi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rolim probeert naar een medespeler te passen. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ziane is nu in balbezit. Ziane passt de bal met de wreef. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj geeft de bal voor. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Diniz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saïbi. Diniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belmadi komt het veld opgelopen. Kourichi komt het veld opgelopen. Belkheir komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Belkheir stond buitenspel. Graffite komt het veld opgelopen. Silva komt het veld opgelopen. Duque komt het veld opgelopen. Ocampo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque passt de bal met de wreef. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een hoge lob. Graffite springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Brasil 1:3

74e minuut.
Kourichi is nu in balbezit. Ramalho onderschept slim de pass. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva schiet op doel. Ben Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Seghir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Brasil 1:4

75e minuut.
Chellouche is nu in balbezit. Silva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chellouche is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadj Aïssa komt het veld opgelopen. Méniri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Ben Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Brasil 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 70%, Brasil 30%.
al-Jazā’ir - Brasil 1:5