Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hull Sweeper Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3779
Hull Sweeper Partenope Lions
4-3-3 Tactiek 442b
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 25.4
very good Schieten weak
very good Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Derka verovert de bal door een tackle van achteren. Derka geeft een lange en hoge pass. Hromas heeft problemen om de bal te vangen. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Garrido bokst de bal weg.

5e minuut.
Skřivánek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka geeft een lange en hoge pass. Hromas krijgt zijn hoofd ertegen. Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 1:0

7e minuut.
Kurz passt de bal in één keer door. Lajdák rent richting de bal. Klungelig pakt Lajdák de bal. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Harasymiuk onderschept slim de pass. Harasymiuk geeft een lange en hoge pass. Derka met een sublieme pass. Klungelig pakt Hromas de bal. Hromas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Finazzi rent richting de bal. Finazzi passt de bal zonder na te denken. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hřebejk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hřebejk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Garrido trapt de bal weg van het doel. Ursache heeft problemen om de bal te vangen. Derka probeert naar een medespeler te passen. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dubus kopt de bal weg. Medvecký heeft problemen om de bal te vangen. Medvecký geeft een hoge lob. Lajdák controleert de bal met de borst. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Struha geeft de bal voor. Hromas rent richting de bal. Hromas met een sublieme pass. Klungelig pakt Hřebejk de bal. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk passt de bal met de wreef. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 2:0

25e minuut.
Dubus is nu in balbezit. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek geeft een hoge lob. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rossen kan de bal niet met de borst controleren. Derka met een sublieme pass. Klungelig pakt Lajdák de bal. Lajdák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Harasymiuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 3:0

35e minuut.
Kubílek rent richting de bal. Kubílek geeft de bal voor. Hřebejk kopt de bal weg. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Garrido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Harasymiuk geeft een hoge lob. Inworp. Skřivánek met een snelle inworp. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 4:0

38e minuut.
Lajdák rent richting de bal. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek passt de bal met de wreef. Derka geeft de bal voor. Hřebejk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Struha verovert de bal door een tackle van achteren. Struha geeft een lange en hoge pass. Hřebejk kopt de bal weg. Hromas rent richting de bal. Hromas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas is nu in balbezit. Hromas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 5:0

41e minuut.
Lajdák onderschept slim de pass. Hromas is nu in balbezit. Jakubowicz rent richting de bal. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 25%, Partenope Lions 75%.
Hull Sweeper - Partenope Lions 6:0

48e minuut.
Derka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gimalski rent richting de bal. Struha begaat een overtreding. Struha krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hřebejk kan de bal niet met de borst controleren. Jakubowicz is nu in balbezit. Hřebejk onderschept slim de pass. Derka rent richting de bal. Derka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Skřivánek geeft een hoge lob. Rossen heeft problemen om de bal te vangen. Hřebejk speelt de bal door. Hromas is nu in balbezit. Hromas draait met de bal, schiet en ... Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Godin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derka met de inworp. Hřebejk geeft een hoge lob. Hromas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 7:0

57e minuut.
Harasymiuk kopt de bal weg. Hřebejk is nu in balbezit. Godin rent richting de bal. Derka geeft een hoge lob. Hromas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kurz onderschept slim de pass. Kurz geeft de bal voor. Hromas kopt de bal weg. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Lajdák rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 8:0

68e minuut.
Hřebejk verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebejk passt de bal in één keer door. Hromas is nu in balbezit. Hromas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 9:0

72e minuut.
Struha geeft een lange en hoge pass. Hromas kopt de bal weg. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk schiet op doel. Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 10:0

78e minuut.
Knotek is nu in balbezit. Knotek geeft de bal voor. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Finazzi trapt de bal weg. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek passt de bal zonder na te denken. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lajdák krijgt zijn hoofd ertegen. Godin kopt de bal weg. Derka geeft een lange en hoge pass. Lajdák met een sublieme pass. Hřebejk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 11:0

84e minuut.
Struha heeft problemen om de bal te vangen. Struha geeft een hoge lob. Derka probeert naar een medespeler te passen. Hřebejk heeft problemen om de bal te vangen. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

87e minuut.
Kurz probeert naar een medespeler te passen. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek passt de bal met de wreef. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ... Garrido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 12:0

89e minuut.
Derka probeert naar een medespeler te passen. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek geeft een lange en hoge pass. Hřebejk is nu in balbezit. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Partenope Lions 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 21%, Partenope Lions 79%.
Hull Sweeper - Partenope Lions 13:0