Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Titan Bucuresti Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3412
F.C. TAG FC Rapid Giulesti
442-9,10 Tactiek 532rp
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Garms probeert naar een medespeler te passen. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Andrzejewicz de bal. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses speelt de bal door. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Piar kopt de bal weg. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński passt de bal in één keer door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Inworp. Büyükses met de inworp. Ronaldo met een sublieme pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pihl met een sublieme pass. Klungelig pakt Garms de bal. Garms geeft een hoge lob. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stavropoulos de bal. Degreve is nu in balbezit. Degreve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC Rapid Giulesti 1:0

44e minuut.
Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz geeft een hoge lob. Vianello is nu in balbezit. Vianello draait met de bal, schiet en ... Casella probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Casella trapt de bal weg van het doel. Pihl kopt de bal weg. Degreve rent richting de bal. Degreve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC Rapid Giulesti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 37%, FC Rapid Giulesti 63%.
F.C. TAG - FC Rapid Giulesti 2:0

46e minuut.
Israel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stavropoulos geeft de bal voor. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muniz zijn tegenspeler op de grond. Muniz krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Casella speelt de bal door. Hunter kopt de bal weg. Sato geeft een lange en hoge pass. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... Casella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garms met de inworp. Ronaldo geeft de bal voor. Israel maakt een snoekduik en kopt de bal. Casella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC Rapid Giulesti 3:0

53e minuut.
Muniz speelt de bal door. Callewaert rent richting de bal. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bréchet kan de bal niet met de borst controleren. Garms rent richting de bal. Garms passt de bal met de wreef. Vianello rent richting de bal. Vianello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz geeft een lange en hoge pass. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ... Casella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - FC Rapid Giulesti 4:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrzejewicz met een snelle inworp. Garms geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Israel de bal. Israel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jiménez De León geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garms zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ronaldo geeft de bal voor. Israel krijgt zijn hoofd ertegen. Casella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Casella speelt de bal door. Ronaldo geeft een hoge lob. Israel rent richting de bal. Israel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Garms rent richting de bal. Garms geeft een lange en hoge pass. Israel is nu in balbezit. Israel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pihl onderschept slim de pass. Daar is Muniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muniz speelt de bal door. Israel rent richting de bal. Israel schiet op doel. Casella bokst de bal weg.

87e minuut.
Weijl met de inworp. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een lange en hoge pass. Vianello krijgt zijn hoofd ertegen. Casella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Stavropoulos passt de bal met de wreef. Muniz rent richting de bal. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Vianello is nu in balbezit. Vianello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 30%, FC Rapid Giulesti 70%.
F.C. TAG - FC Rapid Giulesti 4:0