Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: emanuel`s stars Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5221
emanuel`s stars öreg harcos
SPALLETTI Tactiek 3-5-2A
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique geeft een hoge lob. Magro kopt de bal weg. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Vangone met een sublieme pass. Altebrandi rent richting de bal. Altebrandi probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz geeft een lange en hoge pass. Altebrandi geeft de bal voor. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Manrique zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstăsoiu speelt de bal door. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Jarzembowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - öreg harcos 1:0

21e minuut.
Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan passt de bal in één keer door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Renfurm de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - öreg harcos 2:0

23e minuut.
Vangone met een sublieme pass. Aparicio met een sublieme pass. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. Jarzembowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - öreg harcos 3:0

24e minuut.
Brintazzoli speelt de bal door. Manrique geeft een lange en hoge pass. Ferron heeft problemen om de bal te vangen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kranc geeft een lange en hoge pass. Gałan rent richting de bal. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - öreg harcos 3:1

34e minuut.
Gałan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic schiet op doel. Jarzembowski bokst de bal weg.

37e minuut.
Cáceda rent richting de bal. Gałan onderschept slim de pass. Gałan passt de bal zonder na te denken. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 43%, öreg harcos 57%.
emanuel`s stars - öreg harcos 3:1

59e minuut.
Ferron onderschept slim de pass. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Altebrandi rent richting de bal. Altebrandi passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Károlyi met een sublieme pass. Kranc is nu in balbezit. Manrique begaat een overtreding. Manrique krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro met een sublieme pass. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro passt de bal in één keer door. Renfurm is nu in balbezit. Dvornic onderschept slim de pass. Dvornic schiet op doel. Jarzembowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Manrique probeert naar een medespeler te passen. Locorotondo geeft een hoge lob. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vangone heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Jarzembowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Vangone passt de bal in één keer door. Castelao is nu in balbezit. Castelao geeft een lange en hoge pass. Cáceda rent richting de bal. Cáceda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gałan speelt de bal door. Klungelig pakt Károlyi de bal. Dvornic begaat een overtreding. Dvornic krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Károlyi rent richting de bal. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu met een sublieme pass. Aparicio geeft de bal voor. Magro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 49%, öreg harcos 51%.
emanuel`s stars - öreg harcos 3:1