Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baragajul Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7977
Indonesia Canada
gorosei v3 Tactiek Canada 5-2-1-2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
70.1 gemiddelde waardering 70.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Meuleman passt de bal zonder na te denken. Allison is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sumarja ... Strafschop! Sumarja krijgt een gele kaart. Allison is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allison legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Canada 0:1

13e minuut.
Ryanto rent richting de bal. Ryanto geeft een hoge lob. Garvey rent richting de bal. Hutabarat onderschept slim de pass. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
O`Neill onderschept slim de pass. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft de bal voor. Ryanto springt en kopt de bal. Miloklizovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Bagus de bal. Allison rent richting de bal. Bagus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bagus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Allison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meuleman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sutherland springt en kopt de bal. Yuswardi bokst de bal weg.

24e minuut.
Garvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat verovert de bal door een tackle van achteren. Hutabarat met een sublieme pass. Ryanto is nu in balbezit. Ryanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
DeRosario passt de bal met de wreef. Meuleman rent richting de bal. Meuleman speelt de bal door. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Budiarto verovert de bal door een tackle van achteren. Budiarto speelt de bal door. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat schiet op doel. Miloklizovic bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 51%, Canada 49%.
Indonesia - Canada 0:1

46e minuut.
Robitaille komt het veld opgelopen.

62e minuut.
DeRosario speelt de bal door. Daar is Meuleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Allison rent richting de bal. Allison draait met de bal, schiet en ... Yuswardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wahyudi komt het veld opgelopen. Wanggai komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Meuleman stond buitenspel. Subekti komt het veld opgelopen. Kaban komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ryanto heeft problemen om de bal te vangen. Ramadhan probeert naar een medespeler te passen. Kaban heeft problemen om de bal te vangen. Ryanto is nu in balbezit. Ryanto draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Robitaille stond buitenspel. Tanoto komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Wilkinson met een sublieme pass. Daar is Meuleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman met een sublieme pass. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti onderschept slim de pass. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Kaban heeft problemen om de bal te vangen. Kaban haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Meuleman passt de bal in één keer door. Allison is nu in balbezit. Allison passt de bal zonder na te denken. Robitaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Robitaille haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 51%, Canada 49%.
Indonesia - Canada 0:1