Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stars-Sosnowiec Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4280
Stars-Sosnowiec FC Lena
433 Tactiek pradziad
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić is nu in balbezit. Purić haalt uit met een fantastische trap. Serwotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Frémont passt de bal met de wreef. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal met een sublieme pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Zwijacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frémont is nu in balbezit. Frémont haalt uit met een fantastische trap. Zwijacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sieńko passt de bal in één keer door. González Cordero rent richting de bal. González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:0

12e minuut.
Frémont kopt de bal weg. Del Piero rent richting de bal. Tymieniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Piero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strzeliński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 2:0

15e minuut.
Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki geeft de bal voor. Radziński met een sublieme pass. Purić heeft problemen om de bal te vangen. Purić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Latinopoulos rent richting de bal. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos schiet op doel. Serwotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 2:1

23e minuut.
Misztal passt de bal in één keer door. Radziński rent richting de bal. Radziński speelt de bal door. Latinopoulos rent richting de bal. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Boczkowski speelt de bal door. Daar is Latinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlorek rent richting de bal. Latinopoulos onderschept slim de pass. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dzierżak met een sublieme pass. Chlorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. Serwotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 2:2

40e minuut.
Purić rent richting de bal. Purić passt de bal zonder na te denken. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pardo speelt de bal door. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos passt de bal in één keer door. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 55%, FC Lena 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stars-Sosnowiec - FC Lena 2:2

56e minuut.
Del Piero passt de bal zonder na te denken. González Cordero is nu in balbezit. González Cordero passt de bal zonder na te denken. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos probeert naar een medespeler te passen. Purić is nu in balbezit. Purić draait met de bal, schiet en ... Serwotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Boczkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 2:3

61e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tymieniecki. Del Piero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neonakis komt het veld opgelopen. van Bronckhorst komt het veld opgelopen. Magdziarz komt het veld opgelopen. Jati komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serwotka met een harde bal richting middenveld. Jati kopt de bal weg. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Garbuz rent richting de bal. Boczkowski onderschept slim de pass. Boczkowski schiet op doel. Serwotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
van Bronckhorst geeft de bal voor. Misztal rent richting de bal. Misztal passt de bal zonder na te denken. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 3:3

79e minuut.
Tucki geeft de bal voor. van Bronckhorst speelt de bal door. Heikurinen probeert naar een medespeler te passen. Purić is nu in balbezit. Purić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Heikurinen geeft een lange en hoge pass. Boczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tucki is nu in balbezit. Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Heikurinen speelt de bal door. Daar is Purić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purić speelt de bal door. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ... Serwotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boczkowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 3:4

85e minuut.
Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frémont onderschept slim de pass. Latinopoulos met een sublieme pass. Purić is nu in balbezit. Purić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić passt de bal in één keer door. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ... Chlorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sieńko met een sublieme pass. Jati is nu in balbezit. Jati passt de bal in één keer door. Purić is nu in balbezit. Purić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati verovert de bal door een tackle van achteren. Jati passt de bal in één keer door. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić draait met de bal, schiet en ... Serwotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purić geeft een hoge lob. Serwotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 74%, FC Lena 26%.
Stars-Sosnowiec - FC Lena 3:4