Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4235
FC Starköl Kickers Höudi
Origi Tactiek Classic Modern W
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.2 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias geeft de bal voor. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy schiet op doel. Notaristefano verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:1

6e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger schiet op doel. Krepsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Skłodowski met de inworp. Waffler rent richting de bal. Waffler probeert naar een medespeler te passen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Waffler probeert naar een medespeler te passen. Notaristefano rent richting de bal. Hirsiger onderschept slim de pass. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Krepsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Schwalbe verovert de bal door een tackle van achteren. Schwalbe geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger kopt de bal weg. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel. Krepsa bokst de bal weg. Klungelig pakt Bârzanu de bal. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:2

18e minuut.
Daar is Waffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waffler geeft een lange en hoge pass. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. Krepsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Notaristefano verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Parra speelt de bal door. Waffler geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. Krepsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:3

25e minuut.
Curdy onderschept slim de pass. Curdy passt de bal met de wreef. Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Krepsa bokst de bal weg. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Krepsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:4

27e minuut.
Klungelig pakt Tekiralan de bal. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. James verovert de bal door een tackle van achteren. James haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 1:4

28e minuut.
Klungelig pakt Aufschlaeger de bal. Waffler speelt de bal door. Curdy heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Krepsa bokst de bal weg.

36e minuut.
Kniaź passt de bal in één keer door. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Waffler geeft een hoge lob. Bârzanu kopt de bal weg. Rodríguez Cabo met een sublieme pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 67%, Kickers Höudi 33%.
FC Starköl - Kickers Höudi 1:4

49e minuut.
Notaristefano geeft een lange en hoge pass. Waffler is nu in balbezit. Waffler geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Krepsa bokst de bal weg.

54e minuut.
Stuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber probeert naar een medespeler te passen. Schwalbe met een sublieme pass. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ... Krepsa bokst de bal weg. Aufschlaeger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler geeft de bal voor. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel. Krepsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 1:5

66e minuut.
Notaristefano is nu in balbezit. Notaristefano passt de bal met de wreef. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger passt de bal zonder na te denken. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Krepsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 1:6

71e minuut.
Aufschlaeger is nu in balbezit. Mazurkiewicz begaat een overtreding. Aufschlaeger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waffler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel. Krepsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Cabo zal de hoekschop nemen. Aufschlaeger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rodríguez Cabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Krepsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Notaristefano passt de bal in één keer door. Curdy is nu in balbezit. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Krepsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skłodowski geeft een hoge lob. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aufschlaeger kopt de bal weg. Rodríguez Cabo speelt de bal door. Hirsiger probeert de bal aan de voet te houden. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Krepsa bokst de bal weg.

89e minuut.
Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski passt de bal met de wreef. Gómez Somavilla rent richting de bal. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 49%, Kickers Höudi 51%.
FC Starköl - Kickers Höudi 1:6