Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua Zhōngguó
ecuador Tactiek Down_Under
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
73.7 gemiddelde waardering 72.5
incredible Schieten excellent
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Parrales passt de bal in één keer door. Caravaca speelt de bal door. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman geeft de bal voor. Lozano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pizarro geeft een hoge lob. Inworp. Yonglin met de inworp. Shaogong geeft een hoge lob. Zhuangzhuang springt en kopt de bal. Godínez bokst de bal weg. Pizarro geeft een hoge lob. Cubillo kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Zhōngguó 1:0

25e minuut.
Caravaca rent richting de bal. Caravaca passt de bal zonder na te denken. Hoffman rent richting de bal. Hoffman geeft een hoge lob. Cubillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Garnier rent richting de bal. Garnier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Dongming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Zhōngguó 2:0

32e minuut.
Caravaca speelt de bal door. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hoffman de bal. Hoffman geeft de bal voor. Cubillo springt en kopt de bal. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Yonglin is nu in balbezit. Yonglin geeft een hoge lob. Solis is nu in balbezit. Zhuangzhuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 52%, Zhōngguó 48%.
Nicaragua - Zhōngguó 2:0

53e minuut.
Caravaca passt de bal met de wreef. Hoffman rent richting de bal. Hoffman geeft de bal voor. Cubillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Zhōngguó 3:0

61e minuut.
Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca passt de bal met de wreef. Parrales speelt de bal door. Klungelig pakt Cubillo de bal. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Dongming bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Chirinos komt het veld opgelopen. Serrano komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zhuangzhuang kopt de bal weg. Klungelig pakt Barriomartín de bal. Weiwei rent richting de bal. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang schiet op doel. Godínez bokst de bal weg.

72e minuut.
Yutong passt de bal zonder na te denken. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca passt de bal in één keer door. Cubillo rent richting de bal. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caravaca zal de hoekschop nemen. Cubillo springt en kopt de bal. Dongming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua - Zhōngguó 4:0

74e minuut.
Hoffman onderschept slim de pass. Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Caravaca rent richting de bal. Caravaca geeft een lange en hoge pass. Cubillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Chirinos passt de bal met de wreef. Hoffman speelt de bal door. Caravaca is nu in balbezit. Caravaca geeft een hoge lob. Cubillo springt en kopt de bal. Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueres komt het veld opgelopen. Ayerdis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hoffman is nu in balbezit. Hoffman geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Caravaca rent richting de bal. Caravaca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua 41%, Zhōngguó 59%.
Nicaragua - Zhōngguó 4:0