Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bulgot Gófna Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8392
Bulgot Gófna ZKS Stal Gorzyce
5czy2 Tactiek 23e
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
49.9 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Hromyka is nu in balbezit. Talar verovert de bal door een tackle van achteren. Talar passt de bal zonder na te denken. Daar is Guščić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guščić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Talar passt de bal zonder na te denken. Xiaobei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Tuan Yahya. bin Tuan Yahya krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Özşener geeft de bal voor. Bordowski geeft een lange en hoge pass. Guščić kopt de bal weg. Batko bereikt de bal nog maar net als eerste. Batko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Materniak geeft een hoge lob. Torres kopt de bal weg. Besora geeft de bal voor. Guščić rent richting de bal. Guščić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Inworp. Dembiński met de inworp. Gaca speelt de bal door. Klungelig pakt Dembiński de bal. Dembiński geeft de bal voor. Guc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bordowski geeft een hoge lob. Özşener kopt de bal weg. Galinha rent richting de bal. Guščić onderschept slim de pass. Guščić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batko is nu in balbezit. Batko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Trochimiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roszkowski. Trochimiuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Talar passt de bal zonder na te denken. Xiaobei speelt de bal door. Batko rent richting de bal. Batko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgot Gófna - ZKS Stal Gorzyce 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgot Gófna 70%, ZKS Stal Gorzyce 30%.
Bulgot Gófna - ZKS Stal Gorzyce 0:1

56e minuut.
Seniw kopt de bal weg. Dembiński rent richting de bal. Materniak maakt een afschuwelijke overtreding. Materniak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Materniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nawoj komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Roszkowski geeft een hoge lob. Xiaobei is nu in balbezit. Özşener begaat een overtreding. Özşener krijgt een gele kaart. Xiaobei raakt geblesseerd tijdens het duel. Talar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xiaobei kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Besora speelt de bal door. Bordowski is nu in balbezit. Bordowski met een sublieme pass. Guščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Guščić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guščić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sierka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgot Gófna 61%, ZKS Stal Gorzyce 39%.
Bulgot Gófna - ZKS Stal Gorzyce 0:1