Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7404
warrriors Neveners
moja 532 Tactiek taksa
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.1 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen good


15e minuut.
Klatt kopt de bal weg. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek passt de bal zonder na te denken. Šlapakauskas is nu in balbezit. Šlapakauskas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Żelasko rent richting de bal. Żelasko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Neveners 0:1

31e minuut.
Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt onderschept slim de pass. Pacułt geeft de bal voor. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Anh Hiệu passt de bal met de wreef. Šlapakauskas is nu in balbezit. Met opzet legt Kocikowski zijn tegenspeler op de grond. Kocikowski krijgt een gele kaart. Šlapakauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Karolek met een snel genomen vrije trap. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Neveners 0:2

41e minuut.
Groblewski geeft de bal voor. Święcki probeert de bal aan de voet te houden. Żelasko rent richting de bal. Żelasko schiet op doel. Szubartowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Neveners 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 57%, Neveners 43%.
warrriors - Neveners 0:3

81e minuut.
Karolek probeert naar een medespeler te passen. Šlapakauskas is nu in balbezit. Šlapakauskas haalt uit met een fantastische trap. Żelasko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Neveners 0:4

83e minuut.
Anh Hiệu speelt de bal door. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły passt de bal zonder na te denken. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko schiet op doel. Szubartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 54%, Neveners 46%.
warrriors - Neveners 0:4