Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FCWAR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1599
KS ŻYRARDOWIANKA TS Ruda Slaska
666 Tactiek 4-2-4
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Dąbski onderschept slim de pass. Varlet verovert de bal door een tackle van achteren. Varlet geeft de bal voor. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov schiet op doel. Matusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kuti is nu in balbezit. Kuti passt de bal in één keer door. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo geeft de bal voor. Varga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Antonini geeft een lange en hoge pass. Lent kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 1:0

38e minuut.
Kuti passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarzeczny krijgt een gele kaart. Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biondo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Delijewski is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ŻYRARDOWIANKA 41%, TS Ruda Slaska 59%.
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 2:0

46e minuut.
Pomianowski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lent de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Matusek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 3:0

50e minuut.
Varlet probeert naar een medespeler te passen. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Dinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Zarzeczny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinkov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Matusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 4:0

57e minuut.
Zarzeczny geeft een hoge lob. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek met een sublieme pass. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kuti rent richting de bal. Śnieżek onderschept slim de pass. Śnieżek met een sublieme pass. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła haalt uit met een fantastische trap. Bogdán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Yaben bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaben passt de bal zonder na te denken. Pomianowski rent richting de bal. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuti passt de bal zonder na te denken. Piechna geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Dinkov schiet op doel. Matusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Varlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlet geeft de bal voor. Yaben heeft problemen om de bal te vangen. Dinkov rent richting de bal. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Matusek trapt de bal weg van het doel. Bajda kopt de bal weg. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła verovert de bal door een tackle van achteren. Brokuła draait met de bal, schiet en ... Bogdán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Varlet passt de bal met de wreef. Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Matusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 5:0

86e minuut.
Dąbski met een sublieme pass. Biondo is nu in balbezit. Biondo geeft de bal voor. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Matusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Piechna geeft de bal voor. Varlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlet passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ŻYRARDOWIANKA 32%, TS Ruda Slaska 68%.
KS ŻYRARDOWIANKA - TS Ruda Slaska 5:0