Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hong Kong Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5177
Hong Kong Severna Makedonija
HK 1 Tactiek rep
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
68.2 gemiddelde waardering 70.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Petkovski is nu in balbezit. Hei Man is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovski. Petkovski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Obetkovski met een sublieme pass. Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kokarev probeert naar een medespeler te passen. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski met een sublieme pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Wing Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kralevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung geeft de bal voor. Hon Wang krijgt zijn hoofd ertegen. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kneževiќ passt de bal met de wreef. Matliev is nu in balbezit. Yunlong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yunlong krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Wei met een snelle inworp. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung geeft de bal voor. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Petkovski kopt de bal weg. Kralevski rent richting de bal. Kralevski geeft de bal voor. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Severna Makedonija 0:1

40e minuut.
Jurukov geeft een lange en hoge pass. Daar is Yunlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Kin Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Severna Makedonija 0:2

43e minuut.
Hei Man met een sublieme pass. Obetkovski speelt de bal door. Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ geeft een hoge lob. Petkovski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 65%, Severna Makedonija 35%.
Hong Kong - Severna Makedonija 0:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kai Chung komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jurukov onderschept slim de pass. Jurukov passt de bal met de wreef. Kneževiќ is nu in balbezit. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev draait met de bal, schiet en ... Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. To Kwan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kai Chung passt de bal met de wreef. Cheuk Fung rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cheuk Fung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godfred maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kneževiќ geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Yiu Lun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kneževiќ legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hei Man passt de bal zonder na te denken. Yunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev schiet op doel. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ngo Hin kopt de bal weg. Yang is nu in balbezit. Yang geeft een lange en hoge pass. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung passt de bal met de wreef. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Severna Makedonija 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 61%, Severna Makedonija 39%.
Hong Kong - Severna Makedonija 1:2