Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16301
Eesti Bosna i Hercegovina
eesti_8.2 Tactiek Champione
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
78.6 gemiddelde waardering 77.1
incredible Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


3e minuut.
Evertson passt de bal in één keer door. Vultman is nu in balbezit. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Radan met een sublieme pass. Bužimkić heeft problemen om de bal te vangen. Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Valter passt de bal in één keer door. Evertson geeft de bal voor. Radan is nu in balbezit. Vultman verovert de bal door een tackle van achteren. Vultman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Uranija geeft een lange en hoge pass. Buza rent richting de bal. Semper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semper krijgt een gele kaart. Buza raakt geblesseerd tijdens het duel. Buza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Arrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Bosna i Hercegovina 0:1

18e minuut.
Misita speelt de bal door. Viljić rent richting de bal. Kraav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraav krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo passt de bal in één keer door. Vultman is nu in balbezit. Vultman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti - Bosna i Hercegovina 1:1

24e minuut.
Evertson onderschept slim de pass. Evertson passt de bal zonder na te denken. Stüff bereikt de bal nog maar net als eerste. Stüff haalt uit met een fantastische trap. Kandasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Bosna i Hercegovina 2:1

25e minuut.
Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Lomp onderschept slim de pass. Kokotović is nu in balbezit. Kokotović geeft een hoge lob. Dazdarević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kraav speelt de bal door. Valter met een sublieme pass. Hansulo rent richting de bal. Hansulo geeft de bal voor. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kandasić probeert naar een medespeler te passen. Dazdarević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valter. Dazdarević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 41%, Bosna i Hercegovina 59%.
Eesti - Bosna i Hercegovina 2:1

47e minuut.
Misita speelt de bal door. Bužimkić speelt de bal door. Vultman is nu in balbezit. Vultman schiet op doel. Kandasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Bosna i Hercegovina 3:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vultman stond buitenspel. Sassi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Braun is nu in balbezit. Braun geeft een lange en hoge pass. Evertson heeft problemen om de bal te vangen. Buza rent richting de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kokotović met een sublieme pass. Dazdarević is nu in balbezit. Met opzet legt Evertson zijn tegenspeler op de grond. Evertson krijgt een gele kaart. Dazdarević raakt geblesseerd tijdens het duel. Kokotović komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomp onderschept slim de pass. Evertson rent richting de bal. Evertson geeft de bal voor. Stüff springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 37%, Bosna i Hercegovina 63%.
Eesti - Bosna i Hercegovina 3:1