Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Javiepm Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Javiepm Raulinho Seleçao
5-3-2 Tactiek A 2ª oe!
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
70.3 gemiddelde waardering 63.9
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Świerczok maakt een afschuwelijke overtreding. Tuğracıbaşı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kempny met een snel genomen vrije trap. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Karakashev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navarro García de bal. Navarro García passt de bal met de wreef. Howie rent richting de bal. Howie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Niejadlik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mendive komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Coello kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendive de bal. Treviño rent richting de bal. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
García Fonseca kan de bal niet met de borst controleren. García Fonseca speelt de bal door. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Raulinho Seleçao 1:0

29e minuut.
Inworp. García Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treviño is nu in balbezit. Treviño geeft een lange en hoge pass. Coello springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Selymes passt de bal zonder na te denken. Torzewski is nu in balbezit. Torzewski passt de bal zonder na te denken. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft de bal voor. Coello kopt de bal weg. Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño schiet op doel. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 37%, Raulinho Seleçao 63%.
Javiepm - Raulinho Seleçao 1:0

46e minuut.
Llompart komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga passt de bal met de wreef. García Fonseca met een sublieme pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kempny heeft problemen om de bal te vangen. Kempny speelt de bal door. Llompart geeft een lange en hoge pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. de la Cal is nu in balbezit. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Treviño rent richting de bal. Treviño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bidaurrázaga speelt de bal door. de la Cal met een sublieme pass. García Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Paal! Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Selymes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogoasă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lounes met een snel genomen vrije trap. Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos passt de bal zonder na te denken. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. Vismara bokst de bal weg. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı schiet op doel. Vismara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Llompart kopt de bal weg. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca met een sublieme pass. Treviño rent richting de bal. Treviño draait met de bal, schiet en ... Passarini bokst de bal weg. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Treviño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koryzna komt het veld opgelopen. Bidaurrázaga met een snelle inworp. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal met de wreef. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello schiet op doel. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Llonch Andreu kopt de bal weg. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 39%, Raulinho Seleçao 61%.
Javiepm - Raulinho Seleçao 1:0