Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:15
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Tempo SC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 821
Tempo SC Csalamádé Fc
Sajat 442 Tactiek Legújabb
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 36
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Hajdu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jäkl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Újlaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Szabados met een snelle inworp. Ciorbea is nu in balbezit. Kölcsényi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorbea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciorbea neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 0:1

3e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata speelt de bal door. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zámbó geeft een hoge lob. Plókai is nu in balbezit. Plókai met een sublieme pass. Dursi is nu in balbezit. Dursi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 0:2

9e minuut.
Galgóczy passt de bal zonder na te denken. Hajdu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piga. Piga krijgt een gele kaart. Hajdu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lattmann komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dursi rent richting de bal. Bükszegi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dursi raakt geblesseerd tijdens het duel. Szabados zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kölcsényi probeert de bal met de borst te controleren. Dursi is nu in balbezit. Dursi haalt uit met een fantastische trap. Újlaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tar geeft een hoge lob. Inworp. Jäkl met een snelle inworp. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Újlaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dursi rent richting de bal. Gazdag onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Galgóczy onderschept slim de pass. Galgóczy met een sublieme pass. Hajdu rent richting de bal. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 1:2

26e minuut.
Dursi kopt de bal weg. Ciorbea is nu in balbezit. Met opzet legt Kölcsényi zijn tegenspeler op de grond. Kölcsényi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ciorbea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zámbó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dursi is nu in balbezit. Dursi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Csala rent richting de bal. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy passt de bal zonder na te denken. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bors met een harde bal richting middenveld. Szabados kopt de bal weg. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szabados rent richting de bal. Szabados passt de bal met de wreef. Orth probeert de bal aan de voet te houden. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap. Bors bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempo SC - Csalamádé Fc 2:2

36e minuut.
Szabados probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciorbea de bal. Dursi rent richting de bal. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tokody rent richting de bal. Plókai verovert de bal door een tackle van achteren. Plókai geeft een hoge lob. Dursi is nu in balbezit. Dursi draait met de bal, schiet en ... Újlaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados rent richting de bal. Szabados speelt de bal door. Dursi rent richting de bal. Dursi draait met de bal, schiet en ... Újlaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 57%, Csalamádé Fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tempo SC - Csalamádé Fc 2:2

51e minuut.
Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 2:3

53e minuut.
Csala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabados rent richting de bal. Bükszegi verovert de bal door een tackle van achteren. Tokody rent richting de bal. Tokody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hajdu rent richting de bal. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempo SC - Csalamádé Fc 3:3

54e minuut.
Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi probeert naar een medespeler te passen. Szabados heeft problemen om de bal te vangen. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 4:3

56e minuut.
Csala met een snelle inworp. Szabados met een sublieme pass. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempo SC - Csalamádé Fc 4:4

62e minuut.
Szabados heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczy rent richting de bal. Galgóczy passt de bal in één keer door. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zámbó rent richting de bal. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea speelt de bal door. Dursi rent richting de bal. Dursi haalt uit met een fantastische trap. Újlaki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 4:5

71e minuut.
Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag speelt de bal door. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Csalamádé Fc 4:6

71e minuut.
Kozma komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemcsák komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozma met een sublieme pass. Lattmann met een sublieme pass. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plotár komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 50%, Csalamádé Fc 50%.
Tempo SC - Csalamádé Fc 4:6