Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Brasil U21
T42mxmx2 Tactiek 442_ala_mir
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Villarraga passt de bal met de wreef. Araque geeft een hoge lob. Daar is Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha bokst de bal weg.

14e minuut.
Nieves geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilas-Boas met de inworp. Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een hoge lob. Daar is Raça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Rosendo geeft de bal voor. Pedroso maakt een snoekduik en kopt de bal. Heredia probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Nieves de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Grande geeft een hoge lob. Araque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedroso. Pedroso krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa geeft een hoge lob. Ambrosio probeert de bal met de borst te controleren. Lozano onderschept slim de pass. Lozano draait met de bal, schiet en ... Quintanilha bokst de bal weg. de la Pava is nu in balbezit. de la Pava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Brasil U21 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra komt het veld opgelopen. Sepúlveda komt het veld opgelopen. Figueroa komt het veld opgelopen. Dicá komt het veld opgelopen. Tobón komt het veld opgelopen. Navarrete komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 53%, Brasil U21 47%.
Colombia U21 - Brasil U21 1:0

55e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Zamudio rent richting de bal. Raça verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra schiet op doel. Quintanilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Scarpeli is nu in balbezit. Figueroa speelt de bal door. Dicá rent richting de bal. Dicá geeft een hoge lob. Pedroso springt en kopt de bal. Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souto komt het veld opgelopen. Firmino komt het veld opgelopen. Peladeiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sepúlveda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carpintero komt het veld opgelopen. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpeli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocanegra. Bocanegra krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Figueroa de bal. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá geeft een lange en hoge pass. Souto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Souto controleert de bal met de borst. Barbosa is nu in balbezit. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto schiet op doel. Heredia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá geeft een hoge lob. Nieves kan de bal niet met de borst controleren. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia U21 - Brasil U21 1:1

88e minuut.
Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Navarrete de bal. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 48%, Brasil U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - Brasil U21 1:1