Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VfL Asiago Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4590
Slegar Wanderers Luka.bb
Boh Tactiek luka 3 test
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen average


7e minuut.
Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton passt de bal zonder na te denken. García Vega is nu in balbezit. García Vega schiet op doel. Rommel probeert de bal aan de voet te houden. Meisbüsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Oberreiter geeft een lange en hoge pass. Daar is Rukavina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strambini is nu in balbezit. Juskowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Juskowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Cataldi geeft een lange en hoge pass. Elsässer kopt de bal weg. Rukavina controleert de bal met de borst. Sammer is nu in balbezit. Sammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rukavina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cataldi de bal. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Luka.bb 0:1

30e minuut.
Szepan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel passt de bal met de wreef. García Vega rent richting de bal. García Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 55%, Luka.bb 45%.
Slegar Wanderers - Luka.bb 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meisbüsch trapt de bal weg. Anghel controleert de bal met de borst. Kafadar rent richting de bal. Kafadar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Marcucci komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Sammer. Goede buitenspelval van de verdediging. Adam komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Olarra rent richting de bal. Olarra speelt de bal door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel. Meisbüsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Luka.bb 0:2

73e minuut.
Juskowiak speelt de bal door. Daar is Sammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcucci rent richting de bal. Marcucci schiet op doel. Meisbüsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton kan de bal niet met de borst controleren. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marcucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Olarra is nu in balbezit. Olarra passt de bal zonder na te denken. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Meisbüsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 57%, Luka.bb 43%.
Slegar Wanderers - Luka.bb 0:2