Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra U21 Prathet Thai U21
TV7.2.D Tactiek 4-3-1-2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


10e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Lamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acosta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Gahleksi verovert de bal door een tackle van achteren. Gahleksi met een sublieme pass. Dongyun rent richting de bal. Dongyun schiet op doel. Gou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gahleksi controleert de bal met de borst. Gahleksi probeert naar een medespeler te passen. Wisutratsami rent richting de bal. Wisutratsami draait met de bal, schiet en ... Gou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Prathet Thai U21 0:1

40e minuut.
Kim met een sublieme pass. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi passt de bal zonder na te denken. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun geeft een hoge lob. Gou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pak Fan geeft een hoge lob. Fans kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wisutratsami. Wisutratsami krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sellés is nu in balbezit. Kim begaat een overtreding. Sellés raakt geblesseerd tijdens het duel. Kim probeert naar een medespeler te passen. Sellés met een snel genomen vrije trap. Boon-Nam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hua heeft problemen om de bal te vangen. Asensi rent richting de bal. Asensi schiet op doel. Kam Hua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sellés zal de hoekschop nemen. Boon-Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 62%, Prathet Thai U21 38%.
Andorra U21 - Prathet Thai U21 0:1

46e minuut.
Dongyun komt het veld opgelopen. Yuansheng komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuansheng met de inworp. Gahleksi met een sublieme pass. Dongyun rent richting de bal. Dongyun schiet op doel. Gou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 54%, Prathet Thai U21 46%.
Andorra U21 - Prathet Thai U21 0:1