Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9645
Paraguay Honduras
Paraguay Tactiek Honduras 2
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Canteros met een sublieme pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Escalante is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alborno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argüello is nu in balbezit. Argüello geeft een lange en hoge pass. Marín krijgt zijn hoofd ertegen. Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal in één keer door. Matto is nu in balbezit. Alcerro onderschept slim de pass. Alcerro haalt uit met een fantastische trap. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cerrato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasanti is nu in balbezit. Cerrato onderschept slim de pass. Cerrato draait met de bal, schiet en ... Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cerrato is nu in balbezit. Cerrato probeert naar een medespeler te passen. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy geeft een hoge lob. Erazo met een sublieme pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ... Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godoy zal de hoekschop nemen. Marín krijgt zijn hoofd ertegen. Yanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Honduras 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 45%, Honduras 55%.
Paraguay - Honduras 1:0

51e minuut.
Jolay geeft de bal voor. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín begaat een overtreding. Marín krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Villasanti verovert de bal door een tackle van achteren. Villasanti met een sublieme pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een lange en hoge pass. Canteros krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cantón rent richting de bal. Cantón geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Alborno passt de bal in één keer door. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alborno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marín krijgt zijn hoofd ertegen. Yanes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 26%, Honduras 74%.
Paraguay - Honduras 1:0