Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika Suomi
5-3-2-W-Hungary Tactiek No rules
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 11
8 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
81 gemiddelde waardering 79.3
incredible Schieten incredible
incredible Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Kordík speelt de bal door. Vengl rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pála geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vengl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kordík geeft de bal voor. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Käkönen zijn tegenspeler op de grond. Käkönen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Kordík passt de bal zonder na te denken. Pála bereikt de bal nog maar net als eerste. Pála passt de bal zonder na te denken. Vengl rent richting de bal. Vengl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vihava kopt de bal weg. Liimatta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vengl. Vengl krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Näsi met de inworp. Kemiläinen geeft de bal voor. Hannula springt en kopt de bal. Rychlý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Suomi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 66%, Suomi 34%.
Česká republika - Suomi 0:1

46e minuut.
Duchek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Telemann is nu in balbezit. Telemann geeft een lange en hoge pass. Välinen rent richting de bal. Vengl verovert de bal door een tackle van achteren. Vengl haalt uit met een fantastische trap. Arajärvi bokst de bal weg.

55e minuut.
Maška probeert naar een medespeler te passen. Zval met een sublieme pass. Daar is Telemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. Rychlý bokst de bal weg.

61e minuut.
Vihava geeft een hoge lob. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hannula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Rychlý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hlaváč rent richting de bal. Hannula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlaváč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myška komt het veld opgelopen. Hájný komt het veld opgelopen. Saarijoki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Štamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Štamberg met een sublieme pass. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška geeft een hoge lob. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hlaváč probeert naar een medespeler te passen. Štamberg geeft een lange en hoge pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Arajärvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Česká republika - Suomi 1:1

72e minuut.
Mäntyjärvi komt het veld opgelopen. Markkanen komt het veld opgelopen. Ojalammi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vihava passt de bal met de wreef. Soukkanen probeert naar een medespeler te passen. Hurskanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný draait met de bal, schiet en ... Arajärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Telemann onderschept slim de pass. Telemann speelt de bal door. Hlaváč probeert naar een medespeler te passen. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Telemann geeft de bal voor. Vihava kopt de bal weg. Soukkanen probeert naar een medespeler te passen. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki schiet op doel. Rychlý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Markkanen rent richting de bal. Markkanen passt de bal in één keer door. Saarijoki rent richting de bal. Mäntyjärvi rent richting de bal. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ... Rychlý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 56%, Suomi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika - Suomi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Vihava geeft de bal voor. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maška schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maška krijgt een gele kaart.

100e minuut.
Duchek passt de bal zonder na te denken. Hlaváč is nu in balbezit. Hlaváč passt de bal zonder na te denken. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ... Arajärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

105e minuut.
Saarijoki is nu in balbezit. Telemann rent richting de bal. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. Rychlý probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 46%, Suomi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika - Suomi 1:1

107e minuut.
Markkanen speelt de bal door. Soukkanen met een sublieme pass. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

108e minuut.
Hurskanen geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi rent richting de bal. Maška tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maška krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

110e minuut.
Duchek onderschept slim de pass. Duchek geeft de bal voor. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ... Arajärvi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Inworp. Šrejma komt het veld opgelopen.

119e minuut.
Inworp. Kemiläinen met een snelle inworp. Štamberg geeft de bal voor. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ... Arajärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 49%, Suomi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika - Suomi 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Saarijoki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Suomi 1:2
---
Vengl legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Česká republika - Suomi 2:2
---
Mäntyjärvi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Suomi 2:3
---
Hájný kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Česká republika - Suomi 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kemiläinen neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Suomi 3:4
---
Štamberg neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Markkanen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rychlý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Duchek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Soukkanen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
---
Šrejma kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Česká republika - Suomi 4:4
---
Kemiläinen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Telemann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Välinen neemt zijn aanloop.
---
Zval legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hurskanen neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Rychlý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Vengl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arajärvi bokst de bal weg.
---
Vihava legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Kordík kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Saarijoki neemt de penalty, wat een uithaal! Rychlý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Vengl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Mäntyjärvi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hájný neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Suomi 5:4
---