Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DieKickers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3808
DieKickers FC PaRa
corner7train Tactiek Cornerex
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 30.5
slecht Schieten slecht
matig Passen redelijk
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Distefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Distefani geeft een lange en hoge pass. Bardi is nu in balbezit. Makieła onderschept slim de pass. Makieła draait met de bal, schiet en ... Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bardi met een snelle inworp. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - FC PaRa 1:0

11e minuut.
Łaski rent richting de bal. Łaski met een sublieme pass. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi haalt uit met een fantastische trap. Distefani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DieKickers - FC PaRa 1:1

14e minuut.
Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə geeft de bal voor. Bardi is nu in balbezit. Lisztes onderschept slim de pass. Lisztes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - FC PaRa 2:1

22e minuut.
Tudorache rent richting de bal. Floyd verovert de bal door een tackle van achteren. Floyd probeert naar een medespeler te passen. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha haalt uit met een fantastische trap. Distefani bokst de bal weg. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DieKickers - FC PaRa 2:2

25e minuut.
Tudorache rent richting de bal. Tudorache passt de bal in één keer door. Makieła is nu in balbezit. Bardi onderschept slim de pass. Bardi haalt uit met een fantastische trap. Distefani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bardi neemt de hoekschop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Distefani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardi is nu in balbezit. Bardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Distefani met een harde bal richting middenveld. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tudorache draait met de bal, schiet en ... Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Doeltrap. Floyd met een harde bal richting middenveld. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Tudorache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Bardi heeft problemen om de bal te vangen. Bardi draait met de bal, schiet en ... Distefani bokst de bal weg. Distefani met een sublieme pass. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache schiet op doel. Floyd bokst de bal weg. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floyd trapt de bal weg van het doel. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha geeft een hoge lob. Łaski kopt de bal weg. Bardi rent richting de bal. Bardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frgal komt het veld opgelopen. Pochyła komt het veld opgelopen. Vicković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DieKickers 57%, FC PaRa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DieKickers - FC PaRa 2:2

46e minuut.
Bardi met een sublieme pass. Cunha speelt de bal door. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Distefani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Distefani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert naar een medespeler te passen. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Distefani met een sublieme pass. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - FC PaRa 3:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorache met een snelle inworp. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski schiet op doel. Distefani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DieKickers - FC PaRa 3:3

67e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache rent richting de bal. Bardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Distefani trapt de bal weg. Tudorache rent richting de bal. Tudorache met een sublieme pass. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - FC PaRa 4:3

74e minuut.
Cunha rent richting de bal. Maszkiewicz is nu in balbezit. Cunha is nu in balbezit. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bardi speelt de bal door. Cunha rent richting de bal. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Maszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Maszkiewicz schiet op doel. Distefani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DieKickers - FC PaRa 4:4

83e minuut.
Distefani heeft problemen om de bal te vangen. Distefani probeert naar een medespeler te passen. Bardi rent richting de bal. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tudorache neemt de hoekschop. Bardi is nu in balbezit. Lisztes onderschept slim de pass. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel. Floyd bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floyd met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Maszkiewicz de bal. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Distefani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DieKickers - FC PaRa 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DieKickers 45%, FC PaRa 55%.
DieKickers - FC PaRa 4:5