Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Capitano Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8744
FC Capitano hoocee
Prässi2 Tactiek Alaneljä
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
42 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Kujansivu speelt de bal door. Peräaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:1

4e minuut.
Välinen onderschept slim de pass. Välinen geeft de bal voor. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:2

6e minuut.
Näsi speelt de bal door. Santakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakangas passt de bal met de wreef. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal geeft de bal voor. Scorzelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:3

9e minuut.
Kujansivu passt de bal zonder na te denken. Ek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ek probeert naar een medespeler te passen. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vilppula heeft problemen om de bal te vangen. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kujansivu heeft problemen om de bal te vangen. Kujansivu probeert naar een medespeler te passen. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:4

14e minuut.
Merisalo rent richting de bal. Tervala onderschept slim de pass. Tervala geeft een lange en hoge pass. Berriozábal probeert de bal met de borst te controleren. Berriozábal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Paasila is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scorzelli. Paasila raakt geblesseerd tijdens het duel. Khachaturyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santakangas heeft problemen om de bal te vangen. Santakangas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kujansivu verovert de bal door een tackle van achteren. Kujansivu probeert naar een medespeler te passen. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:5

22e minuut.
Merisalo passt de bal met de wreef. Niinilammi is nu in balbezit. Niinilammi passt de bal zonder na te denken. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ilmarinen heeft problemen om de bal te vangen. Peräaho is nu in balbezit. Scorzelli onderschept slim de pass. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:6

28e minuut.
Saastamoinen rent richting de bal. Saastamoinen geeft de bal voor. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:7

30e minuut.
Näsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Näsi geeft de bal voor. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:8

36e minuut.
Paasila geeft de bal voor. Näsi geeft een hoge lob. Berriozábal kopt de bal weg. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viherlaakso trapt de bal weg. Santakangas kopt de bal weg. Ilmarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:9

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kujansivu neemt de hoekschop. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 64%, hoocee 36%.
FC Capitano - hoocee 0:10

46e minuut.
Tervala rent richting de bal. Tervala geeft de bal voor. Kujansivu is nu in balbezit. Kujansivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:11

48e minuut.
Saastamoinen probeert de bal met de borst te controleren. Saastamoinen geeft de bal voor. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:12

50e minuut.
Klungelig pakt Hurula de bal. Saastamoinen verovert de bal door een tackle van achteren. Saastamoinen geeft een lange en hoge pass. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:13

53e minuut.
Kujansivu rent richting de bal. Kujansivu passt de bal in één keer door. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kujansivu rent richting de bal. Kujansivu passt de bal in één keer door. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Santakangas passt de bal in één keer door. Näsi probeert naar een medespeler te passen. Kujansivu met een sublieme pass. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pitkäranta speelt de bal door. Santakangas is nu in balbezit. Santakangas passt de bal in één keer door. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peräaho de bal. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:14

72e minuut.
Kujansivu passt de bal met de wreef. Näsi rent richting de bal. Näsi geeft de bal voor. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Santakangas passt de bal zonder na te denken. Berriozábal is nu in balbezit. Kujansivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujansivu schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Ek de bal. Ek passt de bal met de wreef. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - hoocee 0:15

84e minuut.
Kujansivu is nu in balbezit. Kujansivu passt de bal zonder na te denken. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Tervala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervala geeft een lange en hoge pass. Boiangiu kopt de bal weg. Hurula rent richting de bal. Hurula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Välinen geeft de bal voor. Scorzelli kopt de bal weg. Berriozábal is nu in balbezit. Kujansivu rent richting de bal. Kujansivu draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 61%, hoocee 39%.
FC Capitano - hoocee 0:15